17 d’abr. 2013

LA COMISSARIA #3 BORNTOMÚÚÚ: DOCTOR MUSIC ESTÀ D'ANIVERSARI


Doctor Music és una de les productores més respectades dins del panorama musical internacional i va ser forjada a casa nostra, concretament a les terres de Lleida. Aquest any ha fet 30 anys d’existència i la millor manera de festejar-ho ha sigut muntant una exposició d’homenatge al Palau Robert anomenada Born To Múúú.


Aquesta exposició gratuïta i de la que podreu gaudir fins el dia 12 de maig, és tot un regal pels fans de la música rock i sobretot, per aquells nostàlgics que vulguin recordar alguns dels concerts més mítics que han passat per Barcelona i altres ciutats catalanes en els darrers vint anys gràcies a Doctor Music. Doctor Music, creat pel lleidatà Neo Sala, s’ha convertit en un referent en el terreny de les promotores de concerts i va resultar ser pionera en la concepció d’un macro-festival a casa nostra fent 4 edicions del ja mític festival La vaca també anomenat Doctor Music Festival.

En aquesta exposició podeu trobar entrades de tot tipus de concerts que ha portat Doctor Music. Des dels mítics U2, Bruce Springsteen o Tina Turner, figures cabdals per la consolidació de Doctor Music fins a concerts d’ídols adolescents com Justin Bieber, Beyoncé o The Pretty Reckless.
Però no només hi trobareu entrades. L’exposició compta també amb cartells de gran format que havien estat penjats per la ciutat de Barcelona per tant de promocionar els concerts, fotografies d’alta qualitat d’alguns artistes i fins i tot vídeos d’alguns concerts com el de Michael Jackson, Bon Jovi o Britney Spears a les nostres terres que podeu escoltar a través d’uns auriculars disponibles.Per altra banda, una part important de la exposició està dedicada a les quatre edicions del festival de la Vaca, que, fet als Pirineus catalans cap a mitjans dels 90 (concretament l’any 96,97,98) encara es recorda com un dels esdeveniments per on han passat alguns dels millors artistes i grups internacionals. Entre l’extens cartell de Doctor Music Festival podem trobar noms tan impactants com Lou Reed, David Bowie, Bob Dylan o Iggy Pop i grups consagrats com Suede, Muse i Placebo entre molts altres. Aquesta part de l’exposició, a més, es complementa amb una pantalla que projecta un documental que va fer televisió de Catalunya que reuneix testimonis del festival, anècdotes divertides dels acampats i fins i tot actuacions i entrevistes dels cantants i grups que hi van ser, com són Brett Anderson o Bowie. No obstant, pels que estiguin més interessants en la part tècnica, l’exposició compta amb tot tipus de documents entorn del festival explicant totes les especificitats tècniques que van ser necessàries per dur-lo endavant.

En definitiva, Born To Múúú és un passeig entre estrelles del rock, el funk i el pop. Un racó ple d’anècdotes i records on tot tipus d’espectador podrà gaudir admirant els seus ídols, i una exposició a la mida de Doctor Music concerts, una promotora que ha fet possible que grans personalitats com el Boss es deixin caure sovint per Barcelona.

Fotografia de portada: Web de l'exposició
Text: Marina Cisa
Correcció: Montse V.

2 comentaris:

david beckham ha dit...

Best ringtone in 2018 here
Hi everybody!
Does your phone have new and attractive ring tones? Today I will share with you the best ringtone by 2018. Hot Ringtones. Ringtones are attractive. You can find and view instructions for setting up phone ringtones here.
These are the five most downloaded ringtones in 2018:
- https://ringtonesmobile.net/bollywood
- https://ringtonesmobile.net/guru-randhawa-made-in-india-ringtone-download.html
- https://ringtonesmobile.net/prada-jass-manak-ringtone-download.html
- https://ringtonesmobile.net/khalnayak-theme-ringtone-download.html
- https://ringtonesmobile.net/shivba-malhari-ringtone-download.html

This is my home page if you want to reference and find other ringtones:ringtone download

Wish you could find the best ringtone for your mobile phone and share this ringtone for everyone. Thank you for your attention.

ringtone new ha dit...

Music is the perfect art and our life will be incomplete without it. The atmosphere in the room can be more lively, more exciting with some music you love. There are many different styles of music that give us the choice to enjoy, can be very gentle and relaxing, which can make tired days better, vibrant melodies make you more spiritual and motivation, ringtones of 2019 is also a song to help you relax ...