15 d’abr. 2013

CLIPS IMPERDIBLES #86


Aquesta setmana sí, tornen els imperdibles amb una mica del que havia de ser pel dilluns passat i una mica del que toca avui. Som-hi!

“Ghost”, d'Efterklang, dirigit per Victor Carrey, i “Heat”, de Furguson, per Roger Guàrdia, són dos dels vídeos que havien de ser-hi la setmana passada i que de cap manera podien escapar-se de sortir als imperdibles. Així de bé comencem.

Continuem amb els que pertoquen a avui, i és que “Young Boys”, de Sin Fang, no només és una cançó genial sinó que a més té un vídeo que li escau del tot. El director, Gudjon Jonsson, ha agafat imatges del que sembla un viatge de joves al nord d’Islàndia. Aquests documents visuals es van gravar fa 15 anys, però si no ens ho diuen, crec que tampoc es nota.

Emily Kai Bock és una noia de Canadà que es va graduar en Belles Arts, concretament en les especialitats de pintura i escultura, però que recentment la vida l’ha portat a treballar el camp del’aduiovisual. Se la coneix per dirigir clips per a Grimes o Grizzly Bear, a més d'anuncis per a marques nord-americanes. L’últim que presenta és aquest videoclip per a Hearts.

I per últim, una il·lustradora i un realitzador de Torelló (Osona), minipois, han presentat fa poc el seu segon vídeo per a l’Orchestra Fireluche. Fet amb robots de joguina i una il·luminació cuidada han sabut produir un vídeo totalment en la línia de la música d’aquesta banda. Pel meu orgull torellonenc, aquest vídeo no podia faltar aquí.


1.Furguson - “Heat" (by Roger Guàrdia)


2. Efterklang - “Ghost” (by Victor Carrey)


3. Sin Fang - “Young Boys” (by Gudjon Jonsson)


4. Haerts - “Wings” (by Emily Kai Bock)


5. Orchestra Fireluche - “Pirates d'habitació” (by minipois)


Fotografia de portada: Pertany al videoclip de Hearts "Wings", d’Emily Kai Bock
Text: Anna Dot
Correcció: Marta C.