2 d’abr. 2013

CLIPS IMPERDIBLES #85


Public Service Broadcasting són un duo que produeixen les seves cançons a partir de reculls d’antigues emissions de programes televisius. El resultat és un so nou que juga amb veus del passat sobre temàtiques concretes i que, a més, es relaciona amb material videogràfic d’una manera totalment coherent, com per exemple es pot veure en aquest vídeo per al tema "Everest".

A la secció d’avui trobem un vídeo nou per a aquesta banda, dirigit per un dels components, Alex Kemp, i que no només utilitza material televisiu, sinó que a més hi combina imatges del duo tocant. Realitzat amb una càmera d’alta velocitat, projectors i, no podien faltar-hi, televisors.

En segon lloc tornen DANIELS! Aquesta vegada amb un clip per a Passion Pit que evidentment no decepciona, i és que si aquest col·lectiu té alguna cosa és qualitat; a hores d’ara ja són ben coneguts per les seves grans produccions audiovisuals. A “Cry Like A Ghost” la protagonista és una noia que passa literalment dels braços d’un noi als d’un altre.
La narració no mata, però el muntatge és molt bo.

Una història similar per al nou vídeo de Yeah Yeah Yeahs que, per sort, escapa totalment de l’estètica de la portada del nou disc de la banda de Karen O. S’ha de reconèixer que MEGAFORCE en saben bastant també.

I ja està, em queda poc més a dir perquè els altres dos parlen per si mateixos. Sobretot el videoclip d'El Tercer Semestre.
Que tingueu un molt bon Dilluns de Pasqua!

1.Public Service Broadcasting - “Signal 30" (by Alex Kemp)


2. Passion Pit - “Cry Like A Ghost” (by DANIELS)


3. Heroes for Sale - “Jim Morrison” (by Thunderlips)


4. Yeah Yeah Yeahs - “Sacrilege” (by Megaforce)
br />
5. El Tercer Semestre - “Fèlix Millet” (by Albert Alcoz)


Fotografia de portada: Pertany al videoclip de Public Service Broadcasting , "Signal 30", d’Alex Kemp .
Text: Anna Dot
Correcció:Montse V.