18 d’abr. 2013

BOSSES GN, JA ÉS PRIMAVERA AL GENT NORMAL


QUE HEM TRET UNA PUTA BOSSA, "JODER"! i només estarà a la venda aquest dissabte a les botigues Luchador, BCore Disc i Ultra-Local, així que ja us podeu afanyar a comprar-la que és d'edició limitada, molt barata i exclusiva pel Dia de les Botigues de Discos. Encara no us hem convençut de per què CAL comprar-la? Seguiu llegint, que us explicaré què hi ha darrere de tot això.

No repetirem perquè ens agrada el "tinglado" del Dia de les Botigues de Discos, ja està prou explicat. La nostra admiració i respecte ens han fet que ens sumem a aquesta moguda com humilment hem pogut. A més a més, volíem ser a Luchador Records i per tant no podíem tardar gaire a fer-ho.



Bé, al que anàvem: Gent Normal necessita uns quants euros, no per anar de festa, ni tan sols per poder comprar menjar per endur-nos a la boca, res d'això, només per costejar les despeses que genera tenir això en marxa i que fins ara hem pagat de la nostra butxaca. Però cada cop hi ha més despeses i més ganes de fer coses, i això significa 'invertir' una mica.
No és gaire, però per a tres persones i de manera constant és una sagnia. Per això vàrem fer un recopilatori molt guapo on bandes amigues ens van cedir gratuïtament (i van gravar, masteritzar, etc. gratuïtament) unes versions que nosaltres estem pràcticament regalant pel bo d'ajut de dos euros (podeu seguir col·laborant a aquí), però no hem fem prou, encara necessitem una mica més de diners, així que ens hem "liat la manta" a la taula, l'hem retallada i n'hem fet bosses serigrafiades manualment per vendre-les aquest dissabte al preu de 6 €.

És un tiratge limitat sense número. En aquest moment les estem fent i no tenim ni la més remota idea de si les unitats seran 40 o 60, però si que podem afirmar que seran totes les que hi haurà, així que o les "pilleu" ara o no ens vingueu plorant després quan vegeu que els vostres amics/amigues lliguen més als festivals perquè tenen tema de conversa gràcies a la bossa. Només la podreu aconseguir aquest dissabte durant El Dia de les Botigues de Música a Luchador, Ultra-Local i BCore Disc.

Queda dit.



Fotografia de portada: XX
Text: Lluís Huedo
Correcció: Marta C.