3 d’abr. 2013

30 MINUTS MUSICALS AMB LA CASTANYA


La discogràfica La Castanya està d'aniversari. Fan, ni més ni menys, que 5 anys i ho celebren amb un concert d'infart on ens porta les llegendes vives dels Rocket From The Crypt i els Biscuit al Razz 2, més una afterparty a La [2]. I ens hem volgut assabentar de com serà la festa. No hem aconseguit esbrinar si hi haurà ganchitos, Fanta o cucanya, però com a mínim sí que els hem aconseguit estirar la llengua perquè ens diguin què hauria de sonar al seu Aniversari Total. Una llista de 30 minuts amb aquelles cançons que els són imprescindibles perquè la festa sigui tot un èxit, però que, a més a més, "inspiren i formen part de la curta història del segell". Una llista imperdible si vols conèixer què s'amaga rere les orelles de la discogràfica.L'Aniversari Total, per La Castanya


Per a la gent que coneix La Castanya, la llista que hem fet per a Gent Normal per celebrar un “Aniversari Total” semblarà previsible. Com les llenties estofades amb pastanaga, porro i nap d’aquest hivern, les carxofes saltades a la paella amb all i pernil que vam cuinar l’altre dia per un amic o fins i tot els canelons de la iaia per Sant Esteve. No hi ha sorpreses ni promeses, simplement hi ha cançons i grups que ens agraden de sempre. Amics que ens inspiren i que formen part de la curta història del segell d'una manera o altra.
Moltes gràcies a tots els grups que hem editat fins a dia d’avui: Nueva Vulcano, Furguson, Ted Leo and the Pharmacists, Me and the Bees, Biscuit, Daniel Higgs, Aliment, Beach Beach, Rebecca Gates and the Consortium, Obits, The Waterparties i Negro.


Fotografia de portada: Esther, AKA Berberechin
Text: Lluís Huedo
Correcció: Marta C.