22 de març 2013

SORTEGEM CINC VISIONATS PER A L'ATLÁNTIDA FILM FEST!


Avui arrenca la tercera edició de l'Atlántida Film Fest, el festival de cinema online creat de forma pionera per la plataforma Filmin i que recull alguns dels millors títols independents que han passat pels principals festivals durant els últims dos anys. Durant un mes, concretament fins al 22 d'abril, els cinèfils podran gaudir, des de casa seva i en alta definició, de fins a 37 pel·lícules, moltes estrenades per primer cop al nostre país. I com que a Gent Normal la primavera ens posa generosos, en sortegem cinc visionats!

El cartell està dividit en dues seccions. La Secció Oficial engloba films espanyols i llatinoamericans, entre els quals destaquen títols com Después de Lucía (Michel Franco, 2012), Millor Pel·lícula de la secció "Un certain regard" de Cannes 2012, o Post Tenebras Lux (Carlos Reygadas, 2012), guanyadora de Millor Director també en aquest festival. La bogeria de Mi loco Erasmus (Carlo Paidal, 2012) i el Premi Teddy al passat Festival de Berlín, Ausente (Marco Berger, 2011), també hi destaquen.

D'altra banda, la Secció Atlas recull alguns dels títols d'arreu del món que van ser protagonistes en diferents festivals de cinema durant l'any passat i que encara no s'han distribuït a les nostres sales. The We and the I (Michel Gondry, 2012) o Like someone in love (Abbas Kiarostami, 2012) aporten prestigi al cartell, que també reserva potencials joies com el documental The house I live in (Eugene Jarecki, 2012), la inquietant Berberian Sound Studio (Peter Strickland, 2012) i la comèdia delirant Wrong (Quentin Dupieux, 2012), entre d'altres.

Voleu aconseguir un codi per poder veure'n una per la cara? Envieu un correu a som@gentnormal.com amb l'assumpte "Concurs Atlántida Film Fest" i responeu la següent pregunta:

Quin premi va guanyar The house I live in al Festival de Sundance 2012?

Sortegem 5 visionats gratuïts entre tots els que encerteu la resposta! Si reviseu l'article que vam publicar ahir, ho tindreu fàcil. Teniu fins a les 0.00 h d'avui divendres; posteriorment ens posarem en contacte amb els guanyadors.

Molta sort!

Fotografia de portada: Filmin
Text: Martí Aragonès
Correcció: Montse V.