15 de març 2013

ESTRENA DE "EL CEL ÉS VERMELL" DE MINE!Avui desmuntarem una llegenda que ens ha acompanyat moltes vegades, la que només traiem els nostres amics. La llegenda, de fet, no és llegenda, perquè és certa. Com ho és que avui estrenem el clip d'una banda que no acostuma a prodigar-se gaire per aquestes contrades. Són els Mine!, que han protagonitzat una carrera meteòrica en quatre anys: han canviat d’idioma, han fet quatre discos, un parell d’EPs i de camí encara han tingut temps de guanyar el Sona9. El seu darrer disc, La Fi del Món (Música Global), ha estat un dels LPs més ben valorats per part de la crítica d’aquest país, així que és un plaer per a nosaltres presentar-vos el vídeo del nou senzill del disc. És “El Cel és Vermell” i es va gravar el 13 de desembre passat a la [2] amb la col·laboració a la veu –tenor– d'en Pol Fuentes (Rosa-Luxemburg, Éric Fuentes y el Mal). Pop de tics èpics i en aquest cas teatrals d’una banda que creix a cada passa.


Fotografia de portada: Vimeo
Text: Jordi Garrigós
Correcció: Marta C.


8 comentaris:

Anònim ha dit...

Déu meu:
es pot ser més plasta i pretenciós?

Anònim ha dit...

ha ha ha...i l'histrió aquest amb barba..¿Va estudiar a l'instituit del teatre amb les the mamazelles o és directament en Flotats amb mig kilo de maquillatge?

Anònim ha dit...

No és en Flotats, és en Gila.

Anònim ha dit...

Veig molta enveja i poca feina per part de qui ha escrit els missatges (es nota que són de la mateixa persona). No et cauen bé?

BeatNick ha dit...

pues si això ho fan els Flaming Lips ens semblaria un pretenciós bé, però com que ho fa un grup d'aquí és un pretenciós malament. Som un país de merda. La cultura ens importa una merda i la majoria que opinen són uns fantasmes.

Anònim ha dit...

Bona descoberta!

Anònim ha dit...

He descobert aquest grup fa molt poquet i em semblen excel·lent. Èpics, melòdics, amb imatge, grans lletres i (oju) canten bé. POR FÍN!!! Gran disc, "La fi del món". No me'ls perdo la propera vegada que passin per aquí.

Anònim ha dit...

Acabo de descobrir aquesta altra versió de "El Cel és vermell". Surt dilluns vinent a La2.

http://www.rtve.es/alacarta/videos/blue-zulu/blue-zulu-mine-cel-vermell/1782055/