11 de març 2013

CLIPS IMPERDIBLES #82


Vàlius, el millor grup del món segons en Quique, ha estrenat nou videoclip. Ha estat realitzat per Anna Díaz Ortuño, i realment té molts punts per estar entre els millors de l'any, gràcies a una bona selecció d'imatges i la ironia justa. Així de bé comencem la setmana!

Si bé la setmana passada vèiem el clip de Néstor Sevillano per a Yorchh, “This Pen Is Harming”, avui tenim una producció relativament similar. Es tracta del vídeo per a “Wasted”, de Metz, realitzat per Scott Cudmore i que fa també un ús increïble de la deformació digital del que havien de ser imatges d'una sessió de fotos d'estudi.

Al mig de la llista, amb “Beginnings”, de Houses, baixem una mica el ritme però no la qualitat. Veureu com un moviment es pot allargar màgicament, desordenar discretament i no perdre la càrrega estètica.

Tornem a enfilar-nos de valent amb la història que s'han muntat Midnight Juggernauts. Aquesta banda australiana s'ha tret de la màniga una farsa que ha intentat colar als russos, però resulta que abans s'atrapa un mentider que un coix, i evidentment els fòrums no han tardat gaire a descobrir de què anava la història. Resulta que Midnight Juggernauts van elaborar un vídeo (el que us trobeu avui en aquesta secció) "en plan" banda russa de pop “ochentero”, i el van escampar per la xarxa fent-lo passar pel d'una banda real dels 80, en comptes de dir que eren ells. Es diu que fins i tot van enredar uns amics russos perquè escampessin entre els seus contactes la mentida. Algú amb molt bon ull, però, va veure molt clar que una banda russa cantant en anglès a mitjans dels anys 80 era una cosa massa estranya. Sigui com sigui, el vídeo val la pena i aquesta setmana moltíssima gent ha parlat de la banda australiana. Així que la cosa els ha sortit segurament tal com volien.

Per acabar, “Crash Jam”, de Dan Deacon: sense cap dubte, imperdible!

1. Vàlius - “Imperi” (by Anna Díaz Ortuño)


2.Metz - “Wasted” (by Scott Cudmore)


3. Houses - “Beginnings”


4. Midnight Juggernauts - “Ballad Of The War Machine”


5. Dan Deacon - “Crash Jam” (by Ben O'Brien)


Fotografia de portada: pertany al videoclip de Vàlius, "Imperi", d'Anna Díaz Ortuño.
Text: Anna Dot
Correcció: Montse V.