4 de març 2013

CLIPS IMPERDIBLES #81


Després d'una ronda de perdibles, tornem a la normalitat, i aquesta setmana ho fem amb una selecció molt eclèctica. I és que els vídeos d'avui són tots molt diferents entre ells. Comencem amb “Line Of Fire”, de Junip i realitzat per Mikel Cee Karlsson. Una narració dramàtica sobre la relació d'una parella que ara es troba en la tercera edat però presentada amb constants jocs temporals, com salts en el temps o llargues repeticions de petits moviments.

A continuació, el nou de Yukon Blonde, “Guns”, realitzat per Joy Broadbent, i en el qual retalla determinats objectes perquè a través de la silueta d'aquests es vegin imatges de paisatges i l'escena resultant sigui plena d'irrealitat per conformar el món en què un nen i una nena juguen.

I aquí ve un dels primers salts bèsties, perquè l'estil de Néstor Sevillano és tota una altra cosa. D'ell ja coneixíem aquell “Imagina que matas a Jota”, de Betunizer. Amb aquest nou clip, per a YORCHH, la potència es condensa en menys d'un minut.

El següent és pura bogeria de Pony Bravo. L'actor és Juan Luis Matilla, i us convido a veure'l i treure'n les vostres pròpies conclusions. Val la pena.

I per acabar, el clip “She Said”, dirigit per Wouter Stoter, que s'ha fet amb imatges de 40 concerts privats a Glasgow i pagat pel govern holandès (Tax Video Clip Fonds), que, segons Carlos Pedrosa, “té l'objectiu de posar en contacte creatiu musics i realitzadors”. El visionat d'aquest clip demana temps, ja que la sorpresa ve al final.

1. Junip - “Line Of Fire” (by Mikel Cee Karlsson)


2.Yukon Blonde - “Guns” (by Joy Broadbent)


3. YORCHH - “This Pen Is Harming” (by Néstor Sevillano)


4. Pony Bravo - “El Político Neoliberal” (by Pony Bravo)


5. KLERKX - “She Said” (by Wouter Stoter)


Fotografia de portada: Pertany al videoclip de Junip, "Line Of Fire", de Mike Cee Karlsson.
Text: Anna Dot
Correcció: Marta C.