20 de febr. 2013

VIDEO ENTREVISTA I CANÇÓ EN DIRECTE DE CARLES VIARNÈS


Quan em varen descobrir el disc d'en Carles Viarnès em vaig quedar dies escoltant-lo en repeat, si no hagués sigut en un format digital afegiria una expressió del tipus "vaig gastar el disc/cassette". Tant és així que apart de demanar als quatre vents que algú fes la ressenya pel GN em vaig capficar que havíem d'entrevistar-lo ja. No podia esperar més, i això que només feia escasses setmanes que el coneixia. Ara pertocaria entabanar-vos amb la descripció de la seva música però em sembla més que ho gaudireu més si callo i feu una respiració profunda i li doneu al play del vídeo. Deixeu-vos seduir per la seva música i després escolteu-lo atentament perquè no hi ha frase que no sigui remarcable.


Fotografia de portada: frame del vídeo
Text: Lluís Huedo
Correcció: pendent de correcció