27 de febr. 2013

LA GENT NORMAL FA VERSIONS (EL DISC)


Sí, ho heu llegit bé, hem fet un disc. Però les cançons no les toquem nosaltres; òbviament, sabem que si fos així no l’escoltaria ningú. El cas és que com que el bloc té despeses i no tenim cap font d'ingressos hem demanat a alguns amics que ens donin un cop de mà: ens han cedit cançons inèdites, hem fet un disc i així provem de deixar de perdre diners amb aquest projecte. Als Estats Units, els Yo la Tengo cada any fan un programa benèfic per tal que la WFMU pugui autogestionar-se i així tirar endavant. Doncs amb aquest esperit avui presentem La Gent Normal fa versions, on per 2 euros us podreu descarregar 8 versions d'alguns dels nostres artistes favorits. A més, hem de dir que ho han fet absolutament tot ells: han escollit la cançó, l'han enregistrat i ens l’han enviat. Sense cap altre tipus de filtre. Aquest és el resultat.


Són 8 versions que no s’havien gravat mai fins ara i que ens fa una il·lusió gegantina que escolteu. Les bandes que hi participen són: Joan Colomo, Beach Beach, Vàlius, Mazoni, Univers, Maria Rodés, Mates Mates i Me and the Bees. Tots ells, habituals en aquest bloc des que vam començar, han aparegut a notícies, cròniques, ressenyes, llistes, els hem entrevistat i hem acabat anant de festa, que al cap i a la fi és el més divertit de tot.

Com ja hem explicat, descarregar-se el disc costa 2 euros i ho podeu fer des de la pàgina First Clap. Allà veureu tot d’objectius econòmics i xifres, però només hi són perquè el programa ho demanava. Hem triat aquesta plataforma perquè sabem que són gent compromesa amb la música i tenen tota la nostra confiança. La portada del disc l’ha fet en Carlotto, i és un orgull per a nosaltres que precisament ell en sigui l'autor, perquè les seves il·lustracions ens encanten i som fans a mort de Half Foot Outside (encara ens dura la llagrimeta del seu darrer concert al Primavera Sound), així que tot ha quedat rodó.

No tenim gaires més coses a dir. Només que esperem que els habituals al bloc us el descarregueu. Som conscients que els temes acabaran donant voltes per la xarxa i no ens importa, però si ens voleu donar un cop de mà perquè Gent Normal tiri endavant, estarem molt agraïts.

Òbviament, volem aprofitar aquest post per donar les gràcies a totes les bandes que ens han cedit els temes, són tan genials ells com les seves cançons. Als segells discogràfics (Bankrobber, Famèlic, Bcore, Indian Runners i La Castanya), que no hi han posat cap pega, als tècnics de First Clap, que han tingut molta paciència, i a en Carlotto per fer-nos una portada tan de puta mare. A en Quique Ramos, evidentment. També a tots els col·laboradors (redactors, dissenyador, correctores, càmeres, muntadors) de Gent Normal, sense ells no seria possible publicar cada setmana. Un agraïment als que escriuen actualment i a tots aquells que en algun moment ens van donar un cop de mà. GRÀCIES A TOTS!

Esperem que us agradi.

Aquí podeu escoltar i descarregar-vos el disc

Llista de temes, ordenats alfabèticament:

1- Beach Beach – “ Big brown eyes” (versió de The db's)
2- Joan Colomo - “Les creus vermelles” (versió de Sangtraït)
3- Maria Rodés - “Noi coix” (versió d’Anímic)
4- Mates Mates - “Ex-con” (versió de Smog)
5- Mazoni - “Satisfaction” (versió de The Rolling Stones)
6- Me And The Bees - Me and thee Bees (versió de The Softies)
7- Univers - “L'Amor és una onada” (versió de Crystal Stilts)
8- vàlius - “Diguem no” (versió de Raimon)


Fotografia de portada: Carlos Leoz
Text: Muntsa Casas, Lluís Huedo i Jordi Garrigós
Correcció: Montse V.