28 de febr. 2013

40 PUTES D'AMOR I UNA CANÇÓ DESESPERADA


Pas que sé que dir, jo soc més com ells, fins que no m'empitufut no xerrut gaire. Perxô només hi ha una sulució. (5 minuts després). Goita que sembla petit Mallorca des d'aquí, i la de putes que hi ha, quaranta ni més ni menys. Quaranta putes, rameres, meuques, zorres, dones que fumen, prostitutes, putis, lumis, golfes, dones de vides alegres, cortesanes, fulanes, fúrcies, barjaules, bagasses, meretrius, pendons, berres, que agiten constantment les ments dels homes i dones de bé. No és, ni ha de ser, pel gust de tothom, n'hi ha qui pensarà que és barroer i llastimós, que si els mots tenen un us, que si l'elegància, que si això no és música. Un jec d'hòsties.
Un jec d'hòsties, una al·lèrgia i la hipòtesis de la hiper higiene*.
I la hiper higiene en la cultura és l'hermetisme acadèmic on només es profeta la correcció, i en definitiva allò estèril, la agressiva netedat impol·luta que dóna la pau per la seva falta de fer treballar l'ésser. Ni mental ni física han de ser les provocacions, si més no, no més enllà dels paràmetres ja establerts que condicionen aquesta formació, i per tant, professió, i per tant, professionalització, i per tant, qualitat contrastada.
En aquest moment convuls que ens toca viure, on es demanen tecnòcrates al poder, gent que sigui experta en el seu ram i no en política (en essència), on tot és empresa, professionalització i una educació per tenir sortida al mercat, és quant més putes hem de ser, quanta més merda hem de produir, però merda de la bona. Punk, entrevistes a actrius porno, i tot allò que s'escapa d'aquest pulcrísme llefiscós i ranci. I fer-ho com ho fan els companys de 40Putes és de premi perquè ho fan des de soca-rel i sense amagar-se posant la persona per endavant, i l'art, la cultura, prevalent per sobre la moda. 40 putes, tantes com lladres d'Alí Babà i tan putes com la que més. Per tot això i més: moltes felicitats, putilles.

*La hipòtesis de la hiper higiene ens diu que la falta en la infància d'una exposició a agents infecciosos, microorganismes simbiòtics i paràsits, incrementa les malalties al·lèrgiques.

(Aquest text és el nostre petit regal d'aniversari per 40Putes que han publicat aquí)
EXPOSICIÓ:
TOTS SOM PUTES. UN ANY D'ART I MAMADES
DIJOUS 28 DE FEBRER DE 2013
19:30 HORES
SALA PELAIRES
C. Paraires, 5. Palma

GERARD ARMENGOL
PABLO ATTFIELD
TOMEU COLL
BEL FULLANA
GRIP FACE
VERU ICHÉ
ADRIANA PETIT
ALBERT PINYA
GUILLERMO RUBÍ
SOMA
TOMÁS SPICOLLI
EVARIST TORRES
ALONA VINÇ
IAN WAELDER


FESTA D'ANIVERSARI
ES GREMI 2
C/ Gremi Porgadors Nº16 Pol. Son Castelló
DIJOUS 28 DE FEBRER 2013, 23:30
ENTRADA 5 EUROS

∆EFLE∆
HATTORI HANZO SURF EXPERIENCE
MARASME
PROYECTO HOMBRE
ES VOLTORS (Joe Crepúsculo i This-Banker, debut mundial)
CEREMONEY DJS
KATE DONOVAN


Fotografia de portada: Aniversari 40Putes
Text: Lluís Huedo
Correcció: millor sense