28 de des. 2012

PITCHFORK COMPRA GENTNORMAL (INNOCENTADA)


No us ho hem pogut dir fins ara, però ja tenim permís per fer-ho. Tots els nostres amics ho sabien i feia un parell de mesos que a l’Heliogàbal no es parlava d’una altra cosa: Gentnormal.com desapareix tal com el coneixíeu fins ara. La marca Barcelona i el Primavera Sound han estat decisius perquè la famosa revista on-line nord-americana Pitchfork hagi comprat el webzine que ara mateix esteu llegint. Amb l’esperança que els redactors del GN cobreixin l’escena indie local, ens han fet una oferta a la qual no hem pogut dir que no. Pel que sembla, a Pitchfork estan molt interessats en la carrera de bandes com Els Surfing Sirles, La Célula Durmiente i els Catarres, grups que han sonat amb força com a millor disc de l’any per la revista on-line. Aquest acord no provocarà que Gentnormal desaparegui com a web, s’integrarà dins de Pitchfork amb una secció anomenada “Keep Calm and fuck you” patrocinada per No Age i Converse. Tot el que farem serà com fins ara, però serà en anglès i es publicarà a la revista nord-americana. Sense més, us donem les gràcies per la vostra fidelitat durant tots aquests anys i us animem perquè a partir de demà ens seguiu llegint -en anglès- a la nostra nova pàgina (www.pitchfork.com/gentnormal). Aquestes són algunes de les reaccions del trio de capos del bloc:

"...a mi mentre pareu de parlar de The Free Fall Band ja em va bé”. Muntsa Casas.

"A Pitchfork han entès el meu estil d’escriptura "a lo gonzo". Ja us deia jo que no valia la pena repassar els textos dues vegades”. Lluís Huedo.

"Penseu que m’acreditaran pel festival aquest de Burgos on toquen els Belle and Sebastian?". Jordi Garrigós.

La Joanaina Font, la correctora, fa tres dies que no agafa el telèfon. La darrera vegada que algú hi va parlar deia que anava a comprar nosequè a la Zona Franca per celebrar que no hauria de tornar a corregir de matinada els nostres textos plens de faltes .

Fotografia de portada: XX 
Text: Jordi Garrigós 
Correcció: Joanaina Font?

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Carles:

Com a lector no em fa gens de gràcia que el McDonald's de la música vingui i faci de Gentnormal una franquícia més de les moltes que ja tenen ni que decideixin ells des de la seva òptica quins grups valen la pena. És una llàstima, però el procés es repeteix. Un portal neix amb l'objectiu de donar visibilitat a una determinada escena i finalment s'acaba integrant en les rodes i venent-se a la Primavera Sound i amics. I a sobre en anglès i patrocinats per No Age i Converse!! L'única cosa positiva que veig és que potser ara els redactors cobraran i vosaltres aconseguireu més acreditacions pels festivals, més poder... d'això és tracta suposo al cap i a la fi, ¿o era la música? Bé, és un projecte personal i podeu fer allò que vulgueu, però m'heu ben enganyat. La culpa és de la Generalitat per no donar-vos subvencions... Lògicament un servidor buscarà altres indrets en català i autòctons.

Anònim ha dit...

Carles,

Jajajja. Innocents!!!

Tots sabem que mai acceptaríeu una oferta així....

JG ha dit...

Es tot mentida menys lo de la Joanaina i la Zona Franca.

Muntsa ha dit...

Bueno, lo de Free Fall Band també és veritat, eh?

JG ha dit...

és més possible que la nostre correctora compri DROJA a la Zona Franca a que nosaltes deixem de parlar de TFFB.

Fict ha dit...

Us felicito fills!

Keep Calm and Be vosaltres mateixos!

David ha dit...

me la vaig menjar amb patates

Lluís Huedo ha dit...

Per cert, dir que el comentari d'en Carles m'ha agradat molt. Aquesta és la actitud. Si fos el cas de veritat, m'agradaria veure aquesta actitud.

Gràcies!pd: no, no és ironia ni res d'això, ho dic de veritat!