12 de des. 2012

RECOMANACIÓ DIRECTA #6


Meat Puppets
23 de desembre, Sidecar

La entrada és cara i el seu estat pot ser més que lamentable, però la llegenda de Meat Puppets dóna, com a mínim, perquè us recomani anar-los a veure. Aquests penjats d'Arizona son un dels grups més heterodoxos del rock americà. Van començar fent hardcore psicodèlic, van tenir una deriva indie, van fer country i no sé quantes coses més. El més trist de tot és que son uns grans desconeguts. Molta gent creu que Plateau o Lake of Fire son de Nirvana.


Sandwell District
14 de desembre, Be Cool

Un dels titulars d'aquest 2012 a nivell musical és la entrada d'aire fresc al techno de so més gélid i industrial amb noms com Vatican Shadow o Pete Swanson. Però això no vol dir, ni molt menys, que els pilars del gènere estiguin fluixejant. Aquest divendres tenim a dos clàssics com Regis i Function, Sandwell District, disparant a matar amb la seva siderurgia sonora aixafacaps. Escolteu
Feed Forward (2011) i escalfeu motors.

Tarántula
14 de desembre, Sidecar

No és tan fàcil deambular pel pop, el rockabilly i la cançó melòdica sense estimbar-te al primer revolt. Ni fàcil és barrejar lletres amoroses amb himnes antisistema i proclames de borratxo i que et prenguin en serio. Tarántula és un grup que desborda tots els tòpics i les etiquetes i per això cal anar-los a veure cada cert temps. Aquest divendres presenten el seu últim disc (Fracasados) i segur que els rep un Sidecar plè fins dalt.

Crosta, Una Bèstia Incontrolable, Belgrado
13 de desembre, Blokes Fantasma

No hi ha res pitjor que viure absort en el teu món cultural i pensar que no tens res en comú amb els que t'envolten, ja sigui el teu món el punk, l'indie, el techno, el metal o la cumbia. Demà hi ha un bon concert a la okupa dels Blokes Fantasma on tres dels grups més interessants de la escena punk barcelonina treuran el budells per la boca, com de costum. Post-punk abrasiu, feedbacks agònics i mala llet reconcentrada en cançons de 2 minuts.

Fotografia de portada: Arxiu
Text: Marc Balfagón
Correcció: Pendent

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Eps! La Bèstia no és indomable, és incontrolable ;)

Lluís Huedo ha dit...

Merci!
Corretgit!

Anònim ha dit...

que no conoseis de lo que hablais jajaj! indomables, salerosos!