7 de des. 2012

FACEBOOK MESSENGER, MÉS COMPETÈNCIA PER WHATSAPPDiuen que quan el riu sona, aigua porta. I aquesta vegada semblava que els rumors, tot i no ser certs, no anaven desencaminats. Facebook ha presentat el seu nou servei, un altre fort competidor pel Whatsapp: Facebook Messenger. I, com sempre, nosaltres et podem donar alguns detalls més, després de l'hipersalt.


Fa unes setmanes us portàvem la notícia que Line, una nova aplicació tant per telèfons mòbils com per ordinadors, havia arribat al món occidental (originari del Japó) per plantar cara a la hegemonia que, fins ara, té Whatsapp sobre la missatgeria instantània. Us parlàvem meravelles d'aquesta nova aplicació i, ara mateix, ja són més milions els usuaris que en gaudeixen.


Aquest muntatge i qualsevol altre són producte del mal gust

També, fa just pocs dies, es parlava als mitjans que Facebook estava pensant a comprar Whatsapp. Després dels últims i desastrosos resultats en borsa, sembla que la companyia vol donar un cop d'efecte per canviar la tendència (recordem que ja van comprar Instagram), i sembla que poc a poc ho estan aconseguint. Però el rumor, tot i no ser cert, no estava mal encaminat: Facebook ha creat el seu nou sistema de missatgeria mòbil: Facebook Messenger.

Encara que sigui de la companyia que pretén que tot depengui de la seva xarxa social Facebook, no cal tenir cap compte en aquesta xarxa social per donar-te d'alta, cosa que el fa més accessible encara. Per la resta, el sistema de missatgeria no sembla que presenti cap novetat envers els seus rivals. Senzill, pràctic i funcional.


Més motius per seguir convertits en zombis

Fins a dia d'avui el servei només funciona a l'Índia, Austràlia, Indonesia, Veneçuela i Sudàfrica. Però està previst que s'estengui per tot el globus en pocs dies. Això sí, per començar només funciona amb Android i, tot i que sembli una limitació, segurament no trigaran a aparèixer a la resta de sistemes operatius mòbils. Veurem com evoluciona aquest nou invent del senyor Zuckerberg.


Fotografia de portada: Google Play
Text: Christian Peña
Correcció:Joanaina Font