10 de des. 2012

ENTRADES PEL CONCERT DE NO AGE I L'HEREU ESCAMPA


A aquestes alçades qui no s'ha assabentat del rebombori de l'altre dia al carrer Ferlandina de Barcelona en el qual la marca Converse i la penya de This Is Underground varen crear el primer esdeveniment Make Noise a les botigues Luchadors i Discos Paradiso? Unes 500 persones al carrer intentant veure grups com Aliment, Pegasvs, Odio París o Mistakes are Ok. Un èxit desorbitat.

Doncs dimarts 18 de desembre torna el Make Noise a La [2] i ja tenim les dues primeres bandes confirmades: els angelins No Age i els malleuencs L'Hereu Escampa, als quals s'hi sumarà el guanyador de l'aplicació de Facebook de Make Noise.
Segueix llegint si vols una de les cinc entrades que regalem.

La mítica marca de sabatilles de l'estrella, Converse, sembla decidida a liar-la fort a Barcelona i la gent del TiU (This Is Underground) estan sabent vehicular i donar forma a una de les propostes més refrescants del panorama actual. Han engegat una aplicació de Facebook en la qual es poden presentar grups i es poden votar i el primer resultat el podrem veure aquest dimarts 18, dia en què un jurat especialitzat escollirà el grup que acompanyarà a No Age i L'Hereu Escampa a l'escenari de La [2].

Ha plogut ja des des que No Age eren el grup revelació d'aquell Primavera Club. La banda de Los Angeles és una sòlida aposta de la música alternativa mundial. L'antic duet de guitarra i bateria (ara són tres, tenen teclats/sintes) tornen a Barcelona una vegada més per delectar-nos amb la seva energia i i els seus ritmes. I qui més adequat per tocar amb ells que L'Hereu Escampa? Els encara duet de també guitarra i bateria que estrenarà d'aquí poc un split 10" encara estan en la fase de "prometedors", però això no treu que concert a concert s'estiguin guanyant un molt bon estatus dins el panorama actual. Ells també tornen a Barcelona una vegada més per delectar-nos amb la seva energia i els seus ritmes.
Això apunta a vetllada imprescindible que a, més a més, està a un preu perfecte: 5€ anticipada a ticketea

Així doncs, som-hi amb el concurs:
Per participar al concurs d'una de les 5 entrades que sortegem, has d'escriure un e-mail a som@gentnormal.com amb l'assumpte "concurs Make Noise" responent correctament la següent pregunta:

Amb quin grup traurà el 10" compartit amb L'Hereu Escampa?

Podeu participar fins les 12h del dilluns 17 de desembre. Els guanyadors rebran la notificació via e-mail el mateix dilluns.

Que la sort us acompanyi!

Fotografia de portada: Make Noise
Text: Lluís Huedo
Correcció:Joanaina Font