24 de des. 2010

EL 2012 EN LLISTESEl 2012 ja és història, però explicar aquesta història és una feinada que ni amb tots els euros del rescat de Bankia pagaria la pena fer. Així que ho fem, com cada any, mitjançant les llistes amb el més destacat de l'any. Són aquestes:

Els millors EP del 2012. Els discos aquests que són poques cançons i que sovint són la primera gravació d'una banda. Què ens ha impressionat més? Quins s'han de ressaltar?

Les millors sèries del 2012. L'Alejandra ens diu quines són les 5 millors sèries del món d'aquest any.

Clips imperdibles de l'any (internacional). Els millors videoclips del món ordenats i disposats per l'Anna.

Clips imperdibles de l'any (nacional). L'Anna exposa els 5 millors videoclips d'autors catalans d'aquest 2012.

El Millor Cinema del 2012. El nostre acomodador ens porta les 10 millors pel·lícules, o si més no les que "han aconseguit transmetre’m sensacions especials, cosa que, en definitiva, és el que més importa quan ens asseiem a un cinema."

Salvavides especial millor de l'any. En Jordi ha trobat la manera d'estalviar-se fer la seva llista: ha demanat als seus amics que li diguin la cançó més destacada del seu 2012. No que s'hagi editat aquest 2012, sinó una cançó que per a cada un dels seus amics hagi estat rellevant. Entre els seus amics podem trobar en Quique Ramos, en Miqui Otero, en Joan Colomo o en Martí Sales.

Els millors discs del 2012 segons els lectors de Gent Normal. Enguany ens hem decidit a fer una consulta popular i fer la pregunta oberta de quins són els tres millors discos de l'any. Més de 120 participacions configuren aquesta llista en què han votat tant lectors, com membres de grups, com personal del GN mateix. Aquesta llista és de tots.

Els millors discs del 2012. És una llista dividida en dues parts. La primera va fins a la posició número 11 i després els TOP10 indiscutibles del GN amb el Disc Normal de l'any i el seu vídeo tradicional inclòs.Fotografia de portada: GN
Text: Lluís Huedo
Correcció: Joanaina Font