17 de des. 2012

CLIPS IMPERDIBLES - ELS MILLORS DE L'ANY. PART 1


El Nadal no seria el mateix sense les llistes aquestes que fem en les quals creiem revelar què ha estat el millor de l’any. A mi sempre em costa molt això de triar, més que res perquè escollir implica descartar, i descartar és dolorós, a vegades. El cas és que com que no tindria cap mena de sentit fer això si no n’estigués completament segura, em mostraré com si tingués tota la raó del món i us diré que el que es diu aquí, va a missa! I que qui no hi estigui d’acord, que ho digui ara o calli per sempre.

Afegiré que, encara que no estan en aquesta llista, poso a l’apartat aquest tan guai que sempre ens traiem de la màniga quan el necessitem, el de les mencions especials, la trilogia que Fleur and Manu ha realitzat per a M83. Ja n’hem parlat molts cops al llarg de tot l’any i la feina que han portat a terme aquesta gent està molt bé. Podria haver escollit un dels dos vídeos que han presentat aquest any (el primer va sortir l’any 2011) però no tindria sentit, perquè el que han fet és una trilogia i en cap cas el segon pot ser més bo que el tercer, perquè respectem que funcionen conceptualment com un tot. Així que, un cop els hem mencionat especialment, procedirem a la llista dels 10 clips produïts per realitzadors de tot el món i que han marcat aquest 2012.


1. Woodkid - “Run Boy Run” (by Yoann Lemoine)


2. Alt-j - “Breezeblocks” (by Ellis Bahl)


3.Antony and The Johnsons - “Cut The World" (by Nabil Elderkin)


4. The Shins - “Simple Song” (by DANIELS)


5. Connan Mockasin - “Facking Jazz Together” (by Fleur & Manu)


6. Half Moon Run - “Call Me In The Afternoon” (by Człowiek Kamera)


7. Mint Julep - “To The Sea” (by a nice idea every day)


8.Hilary Hahn and Hauschka - “Draw A Map” (by Eric Epstein)


9.Passion Pit - “I’ll Be Alright” (by Greg Barth)


10.Bonaparte - “40°42'48.46 N 73°58'18.38” (by Jul & Mat)


Fotografia de portada: nn
Text: Anna Dot
Correcció: Joanaina Font

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Gran sel·lecció!

Andrew ha dit...

Brutals! Amor etern a Woodkid. Per cert, que me'n dieu d'aquest, fet a casa nostra? Em sembla una de les millors feines fetes aquí: http://www.youtube.com/watch?v=ju1w30bVC04

Joel Panadés ha dit...

Molt bona llista.
I sí, els de M83 són sublims.