3 de des. 2012

CLIPS IMPERDIBLES #71


Després d’una dosi de perdibles torna la normalitat més o menys agradable, rutinària si més no (amb el més bon sentit de la paraula), dels imperdibles. Així i tot, aquesta tornada a la normalitat la comencem amb un clip dirigit per David Lewandowski, per al tema “Tiny Tortures” de Flying Lotus. La veritat és que tant desagradable com els perdibles no és, però una mica de mal sí que en fa -"Tiny Tortures", ja ho diu el títol. Les millors parts són la primera meitat i el final, a veure què us sembla.

D’altra banda, després de temps sense saber-ne massa res, tornen Local Natives! I benvinguts que són, que després d’aquell primer àlbum Gorilla Manor (2009) ens han fet esperar temps i temps fins a portar el segon. Però se’ls perdona, perquè com a mínim sembla que la tornada estarà a l’altura i mantindran el nivell tant alt com el van deixar. Evidentment no podia faltar un clip que acompanyés el futur “Hummingbird”, que sortirà el 2013. Per anar obrint boca, aquí el teniu. I no em dieu que el pla de l’home per les escales no és maquíssim!

Per acabar només diré tres coses: 1) el clip de James Franco per a REM em fa pensar que aquest home és l’amo; 2) el clip de Klein està molt i molt bé, i 3) bona setmana!


1. Flying Lotus - “Tiny Tortures” (by David Lewandowski)2. Local Natives - “Breakers” (by Jaffe Zinn i Local Natives)


3.REM - “That Someone Is You" (by James Franco)


4. Klein - “Beat by Beat” (by Ernest Desumbila)


5. The Zolas - “Knot In My Heart” (by Sean Arden)


Fotografia de portada: Pertany al videoclip de Flying Lotus, "Tiny Tortures", de David Lewandowski.
Text: Anna Dot
Correcció: Joanaina Font