12 de nov. 2012

CLIPS IMPERDIBLES #68


La història d’una noia asiàtica que treballa en un camp de golf i col·lecciona pilotes és l’encarregada d’encetar els clips d’aquesta setmana. Es tracta del vídeo que Jordan Bahat ha realitzat per al tema “Teenage Daughter”, del grup Dog is Dead, i en el qual s’ha exigit treballar en una estricta panoràmica ideal per als camps de golf nocturns i coberts de boira que ens vol mostrar.

Molts de vosaltres ja sabreu que aquesta secció és fan total del grup Alt-J, que, per cert, han guanyat recentment el Mercury Prize. És per això que aquesta setmana m’alegro molt de poder anunciar l’aparició de dos nous clips per a la banda: el que us deixo en la llista d’avui i el que podeu trobar si feu clic aquí. Tots dos estan molt bé i, encara que tot fa pensar que el que us deixo aquí, pel tema “Something Good”, va néixer de la voluntat de provar la nova càmera de l’Andrew Donoho, val a dir que com a videoclip funciona la mar de bé.

I abans d’acabar, comentar que el vídeo per a la cançó de TOPS “Turn Your Love Around” ha estat gravat en una classe de dansa per a nens sords i acaba essent força entranyable.

1. Dog Is Dead - “Teenage Daughter” (by Jordan Bahat)


2. Alt-J - “Fitzpleasure” (by Emile Sornin)


3.The Sea And Cake - “Harps" (by Jay Buim)


4. TOPS - “Turn Your Love Around” (by Fantavious Fritz)


5. Tame Impala - “Feels Like We Only Go Backwards” (by Joe Pelling & Becky Sloan)


Fotografia de portada: Pertany al videoclip de Dog Is Dead, "Teenage Daughter", de Jordan Bahat.
Text: Anna Dot
Correcció: Joanaina Font