8 de nov. 2012

ALOUD MUSIC FESTIVAL: MÉS GRUPS, ENTRADES I HORARIS


Si a l'anterior entrega ja vàrem posar a parir el capo de la discogràfica Aloud etiquetant-lo de chaquetero i oportunista, avui toca malparlar sobre el tint que està agafant el seu festival que, per acabar-ho d'adobar, coincideix amb el desè aniversari de la discogràfica.
A falta d'un parell de noms sembla que el cartell ja està establert amb els noms que varen donar ahir: Lisabö, Stories From The Lost, Cuzo, Syberia i Giardini Di Mirò. Els preus: per riure.


Després de sorprendre a tots amb un cartell eminentment instrumental -on la música densa i de caràcter instrumental i emocional és majoritària i està representada pels noms The Samuel Jackson Five, Toundra i Yndi Halda-, i amb aquestes noves confirmacions no fan sinó reafirmar la línia i voluntat del primer Aloud Music Festival.

Quina millor manera que celebrar el desè aniversari del segell que amb un festival com aquest?

Stories From The Lost i el seu postmetal èpic de "mastils" al vent, Cuzo i el seu hard rock dens i contundent, Giardini Di Mirò i el seu postrock d'escola apropiat de veus, Syberia i el seu postrock/postmetal de nova onada, Lisabö i la seva gallina d'ous quadrats, els reis de la capoeira amb guitarres, els únics capaços de salvar-nos de la crisis.

L'Aloud Music Festival posarà a la venda NOMÉS 200 abonaments, just l'aforament de Sidecar, així que jo no trigaria gaire a aconseguir el meu.
El preu de l'abonament serà de 35€ anticipada (més despeses de gestió) o de 40€ a taquilla. L'abonament, com el seu nom indica, donarà accés a tots els concerts del festival, però, a més a més, serà un cupó de descompte de 5€ per a TOTS els concerts d'Aloud del 2013.


Dijous 7 de febrer, sala Sidecar: Cuzo + Syberia
8€ anticipada / 10€ a taquilla

Divendres 8 de febrer, sala La [2]: Yndi Halda + Giardini Di Mirò, The Samuel Jackson Five + Stories From The Lost + grup a confirmar
17€ anticipada / 20€ a taquilla

Dissabte 9 de febrer, sala Apolo: Lisabö + Toundra + grup a confirmar
13€ anticipada / 15€ a taquilla


Podeu comprar les entrades aquí.

Fotografia de portada: XX
Text: Lluís Huedo
Correcció: Joanaina Font