26 d’oct. 2012

UN ALTRE IPAD? QUE PESADETS!Ja hi tornem a ser. Un altre esdeveniment d'Apple on ens ofereixen un altre producte "estrella" que tothom vol tenir. Aquest és el torn de l'iPad Mini. Però sembla que aquesta vegada no arriba sol al mercat. La mateixa setmana s'anuncien dos dels seus forts competidors. Vols saber quins són i què ens ofereixen? Si encara no estàs cansat de tot aquest circ de novetats, nosaltres et convidem a donar-hi un ràpid cop d'ull després de l'hipersalt.


Aquest darrer dimarts, en un altre acte de demostració que Apple no té barreres a l'hora de crear noves necessitats, van presentar el seu nou tablet, l'iPad Mini (el quart en poc menys de quatre anys). No comporta cap novetat més que la de la nova mida, de 7 polzades, característica amb la qual esperen arribar a més butxaques i més àrees (educatiu i empresarial, per exemple) i generar negoci a un mercat en el qual ja hi ha molts competidors amb grans productes amb preus molt més competitius.


En Jeff Bezos quasi els regala!

Al dia següent, es va fer el llançament oficial a Europa del nou tablet amb el qual la companyia Amazon està aconseguint molts èxits de vendes als Estats Units: el Kindle Fire HD. L'empresa de Jeff Bezos, que ven el seu dispositiu a un preu més de 100€ inferior al d'Apple, pretén guanyar la partida dels tablets de pantalla petita amb un aparell de molt bona qualitat i prestacions i amb uns serveis complementaris basats, en gran part, en el seu punt fort: els llibres i pel·lícules d'Amazon.

I un altre dia després, Microsoft va aparèixer enmig de la pel·lícula per anunciar el seu nou sistema operatiu, Windows 8. I què té a veure això amb els tablets? Doncs paral·lelament, treu al mercat el seu tablet sota el nom de Surface -del qual ja us vam parlar fa unes setmanes-, amb el qual volen competir directament amb l'iPad però amb la mida normal (10 polzades). Una vegada més, sembla que Microsoft arriba una mica tard al ball, però així i tot, pretén treure'n una mica de profit.


Mateixa pose. Diferent producte. Poca originalitat

Tot esperant que dilluns Google anunciï també un producte nou que segurament serà de 7 polzades, sembla que s'ha obert una nova batalla consumista però molt estudiada, ja que molts informes de tecnologia pronostiquen que en uns anys els tablets substituiran els ordinadors i, pel que sembla, cap empresa es vol quedar a la cua d'aquesta "guerra".


Fotografia de portada: Apple
Text: Christian Peña
Correcció:Joanaina Font