24 d’oct. 2012

NOVES CONFIRMACIONS A CAN TANNED TIN 2013


Els dies 7, 8, 9 i 10 de febrer torna una nova edició del Tanned Tin i avui ens donen la segona tongada de confirmacions. Si a l'anterior ens presentaren noms com Julie Dorion, Maher Shalal Hash Baz, Tigercats o Lisabö a aquesta ens sorprenen amb Tamikrest, Pau Vallvé, en J de Los Planetas , o Tropa Macaca, entre d'altres.

El Tanned Tin, cèlebre pel seu afany a descobrir grups i arriscar en propostes segueix el seu propi camí, immutables, i això és la millor de les senyals.Tots els confirmats avui són:

Tamikrest
Matty Charles
Neil Halstead
J de Los Planetas
Simone White
Pau Vallvé
Tropa Macaca
Emma Tricca
Poc a parlar tenim a aquestes alçades de propostes tan conegudes com la d'en Pau Vallvé o la d'en J de Los Planetas, bé, com a molt podem afegir que en Pau acaba de treure disc, De bosc, i que l'està presentant.
Com bé sabem, el Tanned Tin és on anar a descobrir grups, és d'aquells festivals de no intentar conèixer què o qui hi actuarà, tant sols anar-hi i gaudir com un nen que veu per primer cop aquests noms tant estranys sobre un escenari, tocant en directe, així que defujo d'endinsar-me en què o qui són cada un dels noms confirmats. Tot i això, és veritat que la curiositat a vegades ens pot, així que en forma de vídeos posem les propostes que a priori semblen destacables.
Així queda el cartell a dia d'avui:

Fasenuova
Julie Dorion
Lisabö
Maher Shalal Hash Baz
Massimo Volume
Peter J Brant /Ben & Bruno
Stealing Sheep
Tigercats
Toti Soler
Tamikrest
Matty Charles
Neil Halstead
J de Los Planetas
Simone White
Pau Vallvé
Tropa Macaca
Emma Tricca

Fotografia de portada: facebook del Tanned Tin
Text: Lluís Huedo
Correcció: pendent de correcció