18 d’oct. 2012

NEFASTA PROGRAMACIÓ DE LES FESTES DE GIRONA


Hem carregat contra el Montjuïc de Nit, una mica contra el BAM i també contra altres esdeveniments musicals públics de Barcelona, però el dramatisme que es viu en quan es surt de l'àrea metropolitana és desesperançador.
Així com altres anys les Festes de Sant Narcís, les de Girona, tenien com a mínim un concert salvable, aquest any ni això. No hi ha res interessant. Bé podem dir que l'únic interessant és el concert d'en Quimi Portet, ja veus tu… I com a molt, si donem per verídic el rumor sobre un dels grups que actuaran al concert solidari a favor del Banc dels Aliments (feu números: banc dels Aliments + Girona + imatge de La Castanya del cartell de les festes) podem veure un grup realment interessant.

La programació va de cara a la música fàcil amb la seva ració de rock català de sempre (Gertrudis, Brams) o la festa arxiballada de Vive La Fête per acabar amb el caraoke de Pinker Tones cantant tots plegat "surt aquest estiu i demostra que ets de CIU". S'ha de viatjar molt per trobar tal desproposit de cartell.
En fi, aquesta és la desastrosa programació oficial de Barraques de Girona d'enguany:


Divendres 26 d’octubre, 23 h
Amélie, Quimi Portet i Natxo Tarrés
and the Wireless


Dissabte 27 d’octubre, 23 h
Gertrudis, Di-versiones i Brams

Diumenge 28 d’octubre, 22.30 h
Intro 2012

Dimecres 31 d’octubre, 23 h
Vive la Fête i Pinker Tones DJ Set

Divendres 2 de novembre, 23 h
Espectacle de música electrònica a
càrrec d’AGME, amb la participació
de DOSEM
Organitza: Girona Avança

Dissabte 3 de novembre, 23 h
Els Enfirats 2012, concert solidari a
favor del Banc dels Aliments
Organitza: Girona AvançaSi sortim dels tradicionals concerts de La Copa encara podrem rascar alguna cosa: A l'Auditori, hi podrem veure Antònia Font (divendres 26 per 22 € i 16,50 € dins del Temporada Alta), i The Divine Comedy. Una vetllada amb Neil Hannon (divendres 2 de novembre per 18€ i dins, també, del Temporada Alta). A l'Estació Jove podrem veure-hi el gran Èric Fuentes & El Mal Menor i Smoking Bambino el dimarts 30 a les 19.30 h de manera gratuïta. El dia 2 també se celebrarà el Corremosques, aquest any amb l'actuació de Josmar (20h Plaça de les Olles). El dia 1 de novembre podrem veure Bigott dins la programació de la Sala Tourmix per 12 €. L'últim concert destacable és el de Liannallull (amb Ca Vell i Tona Gafarot) el dia 3 de novembre a les 21.30 h al carrer Ferreries Velles.


Fotografia de portada: Arxiu
Text: Lluís Huedo
Correcció:Joanaina Font

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Una autèntica castanya!

Anònim ha dit...

Gertrudis Rock Català ? Com generalitzem no.

Anònim ha dit...

Visca els BRAMS!

Anònim ha dit...

després de l'ou i la castanya d'aquest cartell que ja pinta nefast també, sols els hi falta fotre un Moniato, o com diriem per Girona, "Boniato"... ha de canviar el model de barraques, a veure si se'n donen compte, que val més repartir que voler unificar a tothom ben controladet a l'espai de la Copa. Model Festes del Tura d'Olot ja!! Diversificació d'associacions i estils musicals!!
Un Saltenc que ja no crec en les Fires de Sant Narcís, vaja amb les Barraques, clar!!

Salut!

Anònim ha dit...

Visca Brams, botiflers! ||*||

Tyrell ha dit...

Home, si ve en Josmar segur que ho peta. Ultra-post-modernitat-daliniana!

Anònim ha dit...

Visca Brams, botiflers! ||*||

Anònim ha dit...

Aquí hi falta la programació de les Fires Populars organitzades des de diferents entitats cíviques de Girona! Us hi esperem!!
http://firespopularsgirona.wordpress.com/

Sala Tourmix ha dit...

El concert de Bigott a la sala Tourmix està previst per el dijous 1 de novembre.
Al programa oficial de les Fires de Girona hi surt amb data equivocada.
Agraïm si ho podeu corregir i fer-ne difusió.
Gràcies

Anònim ha dit...

Putus gafapastes, que patètics que sou!