9 d’oct. 2012

LA SALA HOBOKEN AIXECA LA PERSIANA


Hoboken és una ciutat de Nova Jersey que fa frontera amb Nova York. És el Brooklyn d'aquest Estat, una capital en efervescència constant. A partir d'avui Hoboken també serà la nova sala de concerts de Sant Cugat, en clara referència a la situació d'aquesta població del Vallès respecte Barcelona. Hoboken també és una declaració d'intencions estilístiques ja palpables en la programació d'aquest primer mes, amb l'indie com a protagonista absolut. Senyors, la música està d'enhorabona a Sant Cugat. Voleu saber com celebraran que apugen la persiana?


Tal com estan les coses cal tenir caràcter per obrir una sala de concerts, és una notícia realment genial. El dia 9 de novembre l'Hoboken obrirà oficialment les seves portes i ho farà amb un doble concert de caràcter marcadament santcugatenc amb Bremen, que presenta disc de debut, i Mine!, que ho fa amb el seu segon disc d'estudi La fi del món. El millor de tot és que el concert tindrà entrada lliure amb invitació. Tots aquells que en vulgueu una només l'heu d'imprimir a la seva pàgina web. El dissabte 10 de novembre, continuen les celebracions i ho fan amb The New Raemon, que presenta el seu lluminosament fosc Tinieblas por Fin, i Bárbara Cuerva, una banda de Sant Cugat de pop elàstic i melodies enganxoses.

Durant el mes de novembre per l'Hoboken passaran altres propostes tan interessants com Mujeres, The Pinker Tones o la primera edició del cicle What Comes Next (com la cançó de Yo la Tengo), que ens aproparà dues bandes d'un mateix segell. En aquesta ocasió la discogràfica convidada serà LAV Records i els seus grups Free Fall Band i Illa Carolina.

Llarga vida a l'Hoboken!

Fotografia de portada: Facebook de la Sala Hoboken
Text: Montse Casas
Correcció: Joanaina Font

1 comentari:

Anònim ha dit...

I als grups que fa més de 15 anys que demanem una sala de concerts quant se'ns cobrarà per fer-ne ús? O és que només ens donaran la "oportunitat" de ser teloners dels seus amics?