18 d’oct. 2012

LA PRÈVIA DE LA PRÈVIA DEL PRIMAVERA CLUB


Ens la bufa bastant Blur, però responent a la crida de Gabi Ruiz & co., hem visitat el web del Primavera i hem recordat que s'apropa l'existència nadalenca del Primavera Club (concretament, falten dos mesos -és del 6 al 8 de desembre-). L'excitació és de tal mesura (o l'avorriment laboral) que hem decidit fer una selecció de les propostes d'aquesta edició a l'Spotify.

Coses pràctiques. S’obren dos espais: el Mercat de les Flors i el Sant Jordi Club. L'abonament sol va a 45 €; l'abonament amb Primavera Sound 2013 puja a 185 €, i l'entrada de dia (25 €/dia) només és vàlida pels concerts al Sant Jordi Club (divendres 7 i dissabte 8). La programació per dies ja es pot consultar al web del festival. Tots els preus amb la convenient i tradicional addició dels costos de distribució.

Pels lusitàfons, la notícia és que aquest any el Club també s’expandeix a Portugal, com va fer l’any passat el Primavera Sound. Concretament, aterra a la ciutat de Guimaraes, al nord de Porto, Capital Europea de la Cultura d’aquest any. Serà del 30 de novembre al 2 de desembre.

Què n’hem d’esperar, del cartell? Heterogeneïtat internacional. Nostàlgia i twee pop irònic amb Cats On Fire. Brutalitat amb el nou disc de Swans. El noise dream pop de Crocodiles, l’electrònica flotant de The Field, The Vaccines, els nous aspirants britànics a banda estel·lar, el shoegaze psicodèl·lic dels Toy, l’expressionisme electrònic amable de Robag Wruhme, les melodies retrospectives d’Ariel Pink’s Haunted Graffiti. Els fans de Cat Power podran veure com Chan Marshall fuig del folk d’altres ocasions presentant el seu nou disc Sun (Matador, 2012).

Los Planetas han preparat un esdeveniment, “La alineación de los Planetas”, en què tocaran, evidentment, ells, i bandes amigues (Triángulo de Amor Bizarro, Sr. Chinarro, Fernando Álfaro, La Bien Querida). A més d’altres propostes, també hi podrem veure els showcases d’Aloud, Calor, Bcore, El Genio Equivocado, Boston Pizza i Repetidor.

Això tot just és la prèvia de la prèvia, perquè aneu fent boca. Escolteu, remeneu i prepareu les piles per d’aquí a dos mesos.

-> Llista d'Spotify fent clic aquí.


Fotografia de portada: Arxiu
Text: Albert Lloreta
Correcció: Joanaina Font

1 comentari:

JG ha dit...

Albert, saps que t'estimo, però això de que ens la sua Blur.

Home, doncs no.