17 d’oct. 2012

CONCURS PER BARN OWL I WHITE HILLS


Segon cop que us avisem que el concert de Barn owl i White Hills del proper dimarts 23 a Sidecar serà de traca i mocador. Amants de la part més fosca de la vida, tots vosaltres seguidors dels greus d'Atila, fanàtics del drone més obscur, benvinguts al concurs per dues entrades per aquest concert.

Això és un concert doble, ja que si toquessin qualsevol dels dos grup, Barn Owl o White Hills, serien concerts destacats, i toquen junts! White Hills finalment vindran, després de cancel·lar la seva gira el passat març. Psicodèlia contemporània i space rock de quirats que s'han passejat pels festivals més interessants i per les sales de la mà dels grups més rellevants del panorama actual. Barn Owl sí que tornen. Van fer-nos esclatar el cap a La [2] en un Primavera Club, amb el seu drone tant atmosfèric com contundent i tempestuós. Van demostrar que són els dignes deixebles de Earth o Sunnn O))) i que, tot i ser només dos components (s'apropen més a l'estètica de Fuck Buttons, guitarra i teclat.) no s'atropellen ni ens atropellen; res de pretencions de pista de ball, tot el contrari: densitat i qualitat d'absorbiment.



Per aconseguir una de les dues entrades que sortegem només heu d'escriure a som@gentnormal.com, escriure a l'assumpte "Concurs Barn Owl i White Hills" i respondre la següent pregunta correctament: A quina edició del Primavera Club varen tocar els Barn Owl?
Teniu temps fins dilluns a les 11h.





Fotografia de portada: Arxiu
Text: Lluís Huedo
Correcció: Joanaina Font