15 d’oct. 2012

CLIPS IMPERDIBLES #64 - ESPECIAL IMPROVISAT "SPECIFIC BLOGS"Càmera en mà, corrents per un bosc impecable, gent jove, colors agradables i rituals estranys. Ah, i al final, fum. Quants cops ho hem vist? Molts, i tant. Però cap vegada venia de part de Fleur & Manu, els realitzadors d’aquell increïble clip per a “Midnight City”, d'M83 (sí, sí, el dels “súpernens” dels ulls com llanternes). La veritat és que a vegades val la pena donar una oportunitat a un clip malgrat que als primers segons et semblin més del mateix.

We Have Lasers!!!!!!!!!! és un blog d’aquells tan freaks i ultra específics en els quals només pengen fotos d’un tema. Segurament molts en coneixeu algun, d’aquest tipus, com el de Kim Jong-Il looking at things. Però en el cas de We Have Lasers se centren en aquelles fotografies d’estudi tan típiques dels vuitanta, en les quals, de fons, hi havia una imatge de làsers. Això us ho explico perquè el nou clip de Matt and Kim té a veure amb aquests fons tan representatius d’una època i que, en el videoclip, es mouen i tot.

Em sap greu, però el fet d'haver encetat el tema d’aquests blogs fa que no pugui tornar a parlar dels videoclips d’avui en aquest post i m’obliga a deixar-vos una sèrie d'enllaços de blogs específics que no us podeu perdre. En la línia de Kim Jong-Il looking at things també es troba Rajoy mirando cosas, ara fa força temps que no actualitzen però és divertit repassar les fotos. D’altra banda, en relació amb el menjar, hi ha el fantàstic i cruel This is why you’re fat, en el qual, fa uns mesos, hi penjaven fotos de menjar, tipus pastissos d’espaguetis i coses així. El cas és que fa poc han canviat el disseny ultra gore que tenien abans per un de molt "cuqui", estil Pinterest, i hi posen fotos maques i ja no mola tant. Així i tot, encara s’hi pot trobar alguna perla com això. I ja per acabar, dos clàssics de tots els temps que encara no han caigut en decadència, Awkward Family Photos i Awkward Family Pet Photos.

1.Connan Mockasin - “Faking Jazz Together” (by Fleur & Manu)


2. Matt and Kim - “Let’s Go” (by Dugan O’Neal)3. Edward Sharpe and The Magnetic Zeros - “Child” (by Michal Byra)


4. Levek - “Black Mold Grow” (by Michael Lawrence)


5. OFF! - “Wrong” (by Whitey McConnaughy)Fotografia de portada: Pertany al videoclip de Connan Mockasin, "Faking Jazz Together", de Fleur & Manu.
Text: Anna Dot
Correcció: xx