8 d’oct. 2012

CLIPS IMPERDIBLES #63


Hi ha una sèrie de gent que, quan fan coses, les fan bé. O potser només van tenir una bona entrada i d’alguna manera els posem a la llista dels preferits i, oh, com que ja hi són, ara els hem agafat estima i no els podem treure. Sí, més o menys això és el que em passa una mica amb la gent de a nice idea every day, però no només amb ells, sinó també amb DANIELS, High 5 Collective, Daniel Dean Burckhart, Martin de Turah, i segur que en trobaríem més. Són noms que s’han anat repetint al llarg de la vida d’aquesta secció.
Per refrescar, a nice idea every day són qui van estar darrere clips com el d'“Aviary”, de Mint Julep, o aquest altre “To The Sea”, del mateix grup. Aquesta vegada, però, deixen els intents de representar la tridimensionalitat a part i se centren més en la narració.

Mantindrem el misteri per al segon clip, dirigit per David Altobelli, a qui també coneixem per aquell “Abandoned”, de Karen O, i saltem al treball de Dory & Grey, per a “La Perspectiva”, de Joaquin Pascual, realitzat amb material apropiat de pel·lícules com War Of The Robots, Que viva Mexico, Carnival Of Souls, o The Fall Of The House Usher, entre d’altres.

Arribant a la recta final, hi ha el clip per al tema “Para Elisa”, d’Internet2, realitzat per Marçal Forés, d’escenificació molt sintètica, però que aconsegueix tenir un gran efecte teatral, potser per la coreografia, de Laura Moreno; potser pel vestuari, pel fum, per la llum, potser per tot en general.

I acabem amb un clip per a la banda Efterklang, de Hvass&Hannibal amb la col·laboració d’Oodls. Aquests últims són els que van realitzar l’anterior clip per al tema “Hollow Mountain”, també d’Efterklang, i que vèiem aquí. Aquesta vegada, imatges del grup i del seu viatge a Piramida (que va donar molt de si) són projectades sobre els seus cossos.

1.Panama - “It’s Not Over” (by a nice idea every day)


2. Hammock - “Cold Front” (by David Altobelli)


3. Joaquin Pascual - “La Perspectiva” (by Dori & Grey)


4. Internet2 - “Para Elisa” (by Marçal Forés)


5. Efterklang - “Apples” (by Hvass&Hannibal + Oodls)


Fotografia de portada: Pertany al videoclip de Panama, "It’s Not Over", de a nice idea every day.
Text: Anna Dot
Correcció: Joanaina Font