26 de set. 2012

TANNED TIN 2013, PRIMERS NOMS


El festival de Castelló de la Plana Tanned Tin celebrarà aquest febrer una nova edició. Tornarà a ser al Teatre Principal de Castelló i avui han avançat els primers noms, entre els quals destaquen Lisabö, Fasenuova, Toti Soler i Julen Dorion.

A més a més, cal recordar que els preu del festival es mantenen (IVA inclòs) fins a aquest diumenge, quan serà la primera apujada i que el trenta de novembre tocaran sostre.

Avui s'ha anunciat una bona part del cartell que es podrà veure al Teatre Principal i a l'Espai d'Art Contemporani de Castelló durant els dies 7, 8, 9 i 10 de febrer.
El Tanned Tin, reputat festival alternatiu, segueix a Castelló un any més. Després de dos durs anys en què els rumors i les negociacions han anat de punta a punta de l'Estat i després que fins i tot una promotora assenyalés que l'anterior edició es faria a Girona, sembla que el festival d'Acuarela s'estabilitza i torna a mostrar les bones maneres a les quals ens tenia acostumats.

Deixant-nos de polèmiques passades i de la rumorologia que tant de bé fa a tothom, estem enllestit per desgranar els grups anunciats avui:

FASENUOVA
JULIE DORION
LISABÖ
MAHER SHALAL HASH BAZ
MASSIMO VOLUME
PETER J BRANT / BEN & BRUNO
STEALING SHEEP
TIGERCATS
TOTI SOLER
El festival té el cost de 55€ (més impost revolucionari, AKA costos de gestió) fins el 30 de setembre no apujaran ni l'IVA. A partir del dia 1 d'octubre costarà 75€ i a partir del 30 de novembre el preu serà de 95€ i es mantindrà així fins el final.

El Tanned Tin no només programa bons grups, sinó bons concerts. Es preocupa perquè tot sigui òptim per gaudir d'un bon concert. Localitzacions immillorables, cartells esplèndids, tracte humà. Segurament és el millor festival del país en conjunció.
Tant és així que aquest any ofereixen un pack especial perquè la nostra comoditat sigui de deu. Un pack que és l'abonament més l'hotel.
Un abonament més tres nits a l'hotel NH Mindoro (a sis, set passes del Teatre) per 245€. I si volem anar-hi acompanyats, hi ha l'opció d'habitació doble i dos abonaments per 295€. Ambdós amb IVA inclòs!

Fotografia de portada: Arxiu
Text: Lluís Huedo
Correcció: Joanaina Font