19 de set. 2012

RECOMANACIÓ DIRECTA #1Benga & Youngman

21 de setembre, Apolo

Adegbenga Adejumo, àlies Benga, és un dels puntals de la primera versió del dubstep anglès, un gènere a mig camí entre el dub i el 2-step que va néixer al barri londinenc de Croydon (un dels barris "calents" en les riots del passat estiu). Aquest divendres Benga es plantarà a l'Apolo (amb Youngman com a MC) i esperem que desplegui el seu arsenal de baixos paquidèrmics i de sons gruixuts. Si veniu, no farà falta que us pentineu en tota la setmana.The Dream Syndicate

21 de setembre, BAM


Aquests californians tenen probablement un dels millors primers discos dels anys vuitanta: The Days of Wine and Roses (1982). Una apoteosi de rock americà amb mala llet, feedbacks i psicodèlia. Un disc dels que fan afició. Hi ha el risc de que sigui un come-back fallit i destrossin totes les cançons, però ja que és gratis i festa major, millor treure el cap, no sigui que ens perdem una lliçó de rock & roll.

Fred i Son + Sènior i el Cor Brutal

26 de setembre, CAT


Després d'uns quants mesos sense tocar les seves cançons en directe, Fred i Son tornen per presentar Un Altre Temps (2012), un disc on queda clar que el que més els agrada és el pop delicat d'Aztec Camera i Prefab Sprout. Just abans, Sènior i els seus rockejaran amb sabiesa i diran 734 vegades la paraula “primo”. Support your independent scene!

Ted Leo & Rebeca Gates

28 de setembre, Heliogàbal


En Ted Leo va ser membre de grups tan mítics com Citizen's Arrest o Chisel, té uns primers discos rodons i sol amb una guitarra té més perill que l'Esperanza Aguirre desocupada. En aquesta vetllada acústica també hi serà la Rebecca Gates, exmembre de The Spinanes, que presenta el seu primer disc amb la bona gent de La Castanya. Combat de quarentons ineludible.

Fotografia de portada: Arxiu
Text: Marc Balfagón
Correcció: Joanaina Font