24 de set. 2012

CLIPS IMPERDIBLES #61

  
Com que només és festa a Barcelona i aquesta secció té més sang d'Osona que del Barcelonès, aquí ens teniu un dilluns més. Comencem pel final per reconèixer que, a hores d'ara, parlar d'Alt-J i el seu disc An Awesome Wave ja no comporta dir res de nou, i és que gairebé tots els clips que han estrenat amb aquest àlbum han passat per aquesta secció. Així i tot, això no vol dir que els vídeos estiguin a l'altura del disc. Tal com passa avui, que us deixo un videoclip que no m'acaba de convèncer, el tractament de la imatge no m'agrada, el trobo massa espectacular i els senyors que el van fer es van prendre al peu de la lletra el que Alt-J van dir sobre la cançó: “'Something Good' és una cançó que documenta la mort d'un matador”. Però és igual i pel simple fet de ser d'Alt-J, aquí el teniu; perquè escoltar An Awesome Wave és sentir un hit darrere l'altre.


Sense deixar de parlar de la banda britànica saltem ràpidament al director David Dean Burkhart, qui vam presentar oficialment als Clips Imperdibles #49. Sí, ell és el senyor que va fer aquell clip inoblidable pel tema “Taro”, d'Alt-J, que és un ecologista de la imatge i que el recuperem per veure el seu nou treball pel tema “Dark Doo Wop”, de MS MR. Com sempre, no decepciona.

I finalment acabem al primer clip d'avui en el qual Rich Aucoin i amics van de cul passant d'un decorat a un altre per imitar i reviure cadascuna de les portades de la discografia de Beach Boys, a més de moments de la biografia de Brian Wilson.


1.Rich Aucoin - “Brian Wilson is A.L.I.V.E.”(by Noah Pink)


2. Pure Bathing Culture - “Ivory Coast” (by Sean Pecknold)


3. MS MR - “Dark Doo Wop” (by David Dean Burkhart)


4. Lotus Plaza - “Black Buzz”


5. Alt-J - “Something Good” (by BREWER)


Fotografia de portada: Pertany al videoclip de Rich Aucoin, "Brian Wilson is A.L.I.V.E.", de Noah Pink.
Text: Anna Dot
Correcció: Joanaina Font