3 de set. 2012

CLIPS IMPERDIBLES #58

  
Fa uns tres anys Eva Husson va dirigir una joia de videoclip per al tema “If I Know You”, de The Presets, en el qual un grup d'adolescents ballaven pels carrers de Los Angeles una coreografia ideada per la mateixa Husson i difícil d'oblidar. Després de tant de temps sense veure res del mateix nivell, The Presets finalment ens sorprenen amb un nou vídeo. Aquest, dirigit per Abteen Bagheri, podríem equiparar-lo al de fa tres anys, encara que hi contrasti notablement no només pel to més agressiu ja propi de la cançó, sinó també pels ritmes del mateix clip.


El director australià Nash Edgerton, que el 2010 dirigia “Crossfire”, de Brandon Flowers, recentment ha treballat en el nou clip de Bob Dylan. En aquest, dos tipus de plans -en un d'ells el mateix Dylan encapçala un grup de gent mentre “canta” la cançó- que contrasten per parlar-nos de dues històries paral·leles que acaben amb un desenllaç carregat d'indiferència.

D'altra banda, mentre que, per a The Temper Trap, un adolescent recupera la il·lusió per al karate (o alguna art marcial similar), el frontman de Yeasayer pateix un envelliment instantani que podria semblar un homenatge al mític “Rock Dj”, de Robbie Williams, dirigit per Vaughan Arnell. Per acabar, animalets a càmera lenta. Que us ho passeu molt bé.


1.The Presets - “Ghosts”(by Abteen Bagheri)


2. Bob Dylan - “Duquesne Whistle” (by Nash Edgerton)


3. The Temper Trap - “Need Your Love” (by Dugan O'Neal)


4. Yeasayer - “Longevity”


5. Mike Sheridan - “Brokvarteret” (by Martin Garde)