27 de set. 2012

30 MINUTS MUSICALS AMB THE INDIAN RUNNERSThe Indian Runners són una petita discogràfica gironina que encara no ha complert ni un any de vida. Així i tot, ells són de córrer i en aquest poc temps ja han fet molt de camí. Potser a alguns de vosaltres us sonaran per les bosses xulíssimes fetes per Conrad Roset, Chamo San, Guim Tió i Amaia Arrazola que corrien pel Primavera Sound d'enguany. Es troben en etapa de creixement, però ja es veu que tenen bon ull! En el seu catàleg hi podem trobar La Sentina, Samitier, Speaker Cabinets, Vàlius (potser un dels millors grups del món) i recentment La Brigada. Són petits, però ja tenen el seu lloc en el panorama discogràfic i musical. Ens han preparat 30 minuts perquè ens fem una idea de què és el que més els agrada d'una cançó. La música és, sense cap mena de dubte, la millor manera d'explicar un concepte com aquest. Que en gaudiu!


30 minuts musicals amb The Indian Runners

The Indian Runners és un petit segell de música independent que encara no ha fet l'any de vida. Indian és un projecte obert i canviant.

Hem volgut fer una llista el màxim sincera i plural possible. Trenta minuts no donen per gaire, però hem intentat resumir de manera molt comprimida tot el que ens agrada d'una cançó.
 

D'altra banda, hem resistit prou bé les ganes de posar-hi música del nostre catàleg. Si teniu ganes d'escoltar-la, ja sabeu on trobar-la!

Gaudiu-la!


Fotografia de portada: Arxiu
Text: Montse Casas
Correcció: Joanaina Font