12 de set. 2012

12/09/12 COLOMINO, EN COLOMO I EN GUILLAMINO SÓN IN DA HOUSE


Doncs no va i en Guillamino s'ajunta amb en Joan Colomo i creen Colomino? Verge Maria Santíssima, que ens agafi confessats a tots. Un moment, un moment. Pareu un moment. Els coneixeu ambdós, no? Què n'espereu d'una unió com aquesta? Uns Atari Teenage Riot a la catalana? Uns Postal Sevice de pa amb tomàquet? O uns Pitbull a l'estil de tele 3?

Agafeu un paquet de kleenex, cliqueu a "llegir més" i descarregueu-vos aquest 12/09/12 Colomino amb les dues cançons que han parit i que seran trend topic als vostres caps durant hores. Més al·licients? En Colomo amb vocoder.

(NdR: Pels indesitjables als quals els importa una merda la informació sobre les cançons i que només volen descarregar-se allò gratuït, l'enllaç de descàrrega és la portada que està al final de la pàgina.)

Diuen que l'apocalípsi començarà amb unes trompetes, i nosaltres ens n'alegrem perquè significa que no ve després de sentir el que en Joan Colomo i en Guillamino han parit conjuntament després d'inspirar-se en l'amor que ambdós tenen per les dives del (super) pop. Com si de Bola de Drac es tractés, aquests dos super guerrers s'han fusionat pel Guillamino 12 d'aquest mes, i de la unió s'ha creat l'engendre Colomino.

Prepareu-vos per sentir l'aberració musical més gran de l'any.


És un avortament

És el pitjor malson dels 40 Principales

És una cançó d'estiu publicada al setembreVa ser la meva primera reacció tot just després d'escoltar aquestes dues cançons del 12/09/12 Colomino, "Tranquimachine" i "Teen Llooooop".


Com si no coneguéssim a aquest parell. Com si no esperéssim això d'aquesta no tan estranya unió anomenada Colomino. Ambdós són coneguts, a part de per la seva reputada forma musical, pel seu gust per la ràdio-fórmula i altres derivacions kitch en la seva desacomplexada trivialitat de realitat basura més punk, tot amanit amb melodies tan o més enganxifoses que un bassal de cervesa resseca.
I els collons que tenen? Han fet una cançó de l'estiu al setembre! Han fet una balada marica que podrien haver fet la Britney Spears i Christina Agilera si de petites haguessin sigut membres del Super 3, o pitjor. He dit ja que han editat una puta cançó d'estiu al setembre?

"Teen Lloooop" ho anuncia al títol mateix. Adolescència de discoteca de poble. Impaïbles melodies gastades. Aquesta és la cançó que sonaria a uns moderns Salvados por la Campana rodats a l'Empordà o a una rave dins la casa de Els Joves amb en Neil ballant tot sol al bell mig del menjador. "Saps que jo sempre he volgut ser el Michael J. Fox".

"Tranquimachine" amb el beat suau de ressol i somriure cansat fins que acaba d'engegar i sense escrúpols va directe al hit absolut de la comercialitat més capistalísticament decadent. "Tinc una ferida oberta que m'espanta molt. Vull explicar el que sento. Vull prendre pastilles i prou. Mira quina cosa, tu ballant a la pista tot sol. Sona aquest tema i em dol. I sento una veueta a dintre que em diu que torni a fer aquests hits de desamor". Joder, en Colomo amb un vocoder!

Així doncs, escolteu (descarregueu) aquest 12/09/12 Colomino clicant a aquesta bellíssima portada i escopiu als comentaris la vostra primera impressió.COLOMINO
Gravat a Sant Celoni / Produït a Barcelona / Pensat a Olot i Pactat a l'Heliogabal.
El Joan volia ser la Beyoncé i en Guillamino li va dir: jo vull ser el teu Jay-Z o si m'apures el teu Timbaland o pels més veteranos, el teu Quincy J.

Per últim, dir que avui, en acabar el concert de presentació del nou Ep d'Esperit!, Elèctric Mustela (una samarreta amb música de només 50 unitats editat per Bankrobber), al mateix Heliogàbal podrem escoltar en comunió tots dos hits amb l'ens mateix de dos caps, Colomino, darrera els plats.

SANT GUIU

2 comentaris:

GALIMATIAS ha dit...

Us hi deixo un regal d'una d'aquestes cançons. Teen llooooop.

http://www.youtube.com/watch?v=26btuoRw1Dg&feature=youtu.be

Anònim ha dit...

Potser arriba a Aragó, per això del "jota" fox. Llavors potser sí que aviat serà "mundial"!