16 d’ag. 2012

TOP 10 PREFESTES DE GRÀCIA 2012


Ahir varen començar les Festes de Gràcia i ja podem fer un top 10 amb el més destacat per veure. Res semblant a l'agenda destacada de fa uns dies, però ahir vàrem pagar (sí, sí, ara s'ha de pagar) un euro pel fulletó que porta tota la informació programació.

Benvinguts al TOP més necessari per aquestes festes!

10· La cervesa està a un 1'5€! Si no recordem malament l'any passat valia 2€. Visca els preus anticrisi
9· S'ha perdut un dels espais més interessants per veure-hi espectacles: L'Orfeó de St. Felip Neri.
8· "Veverdi hills", que resava la placa del carrer durant una bona temporada... El carrer de Verdi sempre té els guarniments més costosos, desvirtua molt.
7· Sota el Verdi-West hi ha l'A Casa Portuguesa que té el balcó guarnit. No només això, sinó que té també un bon cartell que aprofitarà la gentada per manifestar-se de valent.
6· Grandiosa iniciativa: cada tarda-nit a la plaça Joanic hi haurà Fira del disc, on es podran comprar, vendre i intercanviar discos!
Vendre el programa, de debò? Per saber què cony fan al meu carrer haig de pagar un euro?
4· No és el primer any, cada cop hi ha menys carrers i activitats, la festa es redueix i això és una pena.
3· Són fora de la programació, així que ens n'hem assabentat avui mateix: al solar okupat de Gràcia hi haurà les Festes Llibertàries, on hi tocaran, entre d'altres, Els Surfing Sirles o Illinoise!
2· Si algú fa un acudit al respecte me'n ric, però no, és cert: el dimarts a la plaça Joanic i després d'haver fet 5 jornades de la festa dels Animals, ara hi fan Un Dia Amb Els Mossos D'Escuadra! Sí, sí, de dimecres a dilluns, animals varis, i dimarts, mossos. Tot el dia! Després de l'any que portem amb tot el rebombori que hi ha al voltant del cos militar català va i no se'ls ha acudit res més que programar això… Deixeu que els nens s'apropin als mossos!


1· Ni els mossos, ni l'euro del programa eclipsaran els verdaders protagonistes: els veïns de Gràcia (els que surten a Tv3 queixant-se del soroll d'uns dies i que ja es feia abans que hi arribessin no, aquests ni aigua) que tot l'any preparen la festa o que només gaudeixen i se'n senten orgullosos.

4 comentaris:

Pau ha dit...

Em sembla que els illinoise al final no tocaran. Per baixa mèdica.

Lluís Huedo ha dit...

Vaja… uns de Vidreres i mira…
Llàstima.

David ha dit...

No és cert el punt 5 :"Vendre el programa, de debò? Per saber què cony fan al meu carrer haig de pagar un euro?"
Cada carrer edita el seu propi programa que distribueix de forma gratuïta. El programa general val 1€ i els guanys van a parar a cada carrer.

De totes formes, no cal tenir cap programa de paper per veure la programació ja que es pot consultar a htttp://festamajordegracia.cat, o descarregant l'app de Festa Major de Gràcia per Android o bé (si, hi ha 3 alternatives!) escanejar els codis QR que hi ha a cada carrer per veure'n el programa al mòbil.

Apa, salut!

Carlos ha dit...

Anàlisi del vostre top10 (una mica tard).

El punt 10, a la plaça Rovira encara está a 2€.

El punt 8, totalment d'acord, hauria d'haver guanyat Mozart arrasant, van guanyar 4 dels 6 premis especials i van quedar 2o. Això no pot ser.

El punt 5, totalment d'acord amb el David. Això s'ha fet perque la gent no cuidava els programes, i l'any passat es recollia més programes que no pas gots de cervesa del terra. Tot i així, l'he trobat car, hauria d'estar en 0.50€.

El punt 4 tampoc és del tot cert. A la plaça Rovira encara es manté la part musical. Passeu-vos demà al migdia per la plaça al Concert Vermut i veureu la qualitat musical del duet. Avui han vingut flauta i teclat i ha sigut increible, i demà trompeta amb efectes i bateria.

El punt 1 no l'he entès.