24 d’ag. 2012

L'IPHONE 5 A PUNT D'ARRIBARSerà possible? No fa ni un any des que Apple va llençar l'iPhone 4S i ja sabem quasi al 100% que el nou iPhone està a punt d'arribar. Què hem de fer, doncs? Canviar de mòbil (amb els preus que corren i amb la crisi que patim) cada any? Vendre la nostra ànima al dimoni (de les companyies de telefonia mòbil) amb contractes de permanència cada vegada més llargs? Venem el nostre obsolet (?) mòbil a eBay? Fem una petita reflexió tots plegats després de l'hipersalt, va.

Verizon, una de les companyies més importants de telefonia mòbil als Estats Units, va anunciar que l'iPhone 5 (o sigui, el nou model) estaria disponible a les seves botigues a partir del 21 de setembre (en menys d'un mes!). Després s'ha sabut que Apple vol fer l'anunci del que vol que sigui el seu nou producte supervendes el 12 de setembre. O sigui, que això és imminent.


Una càmera professional per poder trucar?


Les presumibles novetats, tot i que Apple amb això sempre és totalment hermètic, serien un processador encara més potent, una pantalla més gran i amb més definició que superaria la ja famosa Retina que va patentar la mateixa marca de la poma mossegada i la resta ja serien sorpreses. I si, pel que es llegeix pel web, és l'últim disseny d'Steve Jobs abans de morir, l'èxit està més que assegurat. De fet hi ha estudis que confirmen que serà el telèfon més venut de la història, superant inclús la venda de tots els anteriors terminals d'Apple plegats.

Els rumors es disparen, i seguiran en augment, a mida que ens apropem a la data del llançament. Es diu que la càmera serà el més proper a una càmera de fotos professional. Es parla també del fet que la seva famosa connexió dock també pot canviar. Es diu que tenen problemes de fabricació perquè el terminal serà de menys de 8 mil·límetres de gruix i que la nova connexió no és fàcil de fer. I ja es diu que arribarà a l'estat espanyol entre finals de setembre i els primers dies d'octubre.


Posat o robat?


També es pot llegir que potser la venda d'aquest terminal ajudarà l'economia estatal a donar un pas més per sortir de la crisi. Tenint en compte que les companyies de telefonia mòbil més importants ja no regalen ni subvencionen gairebé cap mòbil, i menys una novetat, els ingressos per vendes poden ser, a priori, més que importants. Perquè som carn consumista. Ens agradi o no.

1 comentari:

Pau ha dit...

"Què hem de fer, doncs? Canviar de mòbil cada any?"
No cal que et compris una cosa pel simple fet que estigui en venda

"Venem el nostre obsolet mòbil a eBay?"
Saps què no és obsolet i també què és l'obsolescència programada

Hi han coses que se saben però s'obvien degut al que pensa "la majoria"... la "gent normal"? hehe