22 d’ag. 2012

EL XIII SUGAR IL·LEGAL FEST (ON THE FLOOR AGAIN)


Porta tants i tans anys fent-se el Sugar Il·legal Fest que diuen que en Jiménez Los Santos quan era jove i comunista ja hi anava. El festival alternatiu per excel·lència de Vic que és la contraprogramació del M.M.V.V. durant els dies 14 i 15 de setembre, tornarà a fer moure els malucs i les cervicals a tots aquells que gosin apropar-s'hi.

Diuen que Els Surfing Sirles hi han tocat cada any, estiguessin a la programació o no. També diuen que aquest any s'hi podran veure coses com ara el ganxons Bullitt, el gran Èric Fuentes, els casolans FP (Fills de la Plana) o els punkrockeros de nova generació Turnstile.

La xemeneia del Sucre de Vic si parlés no ho faria. Astorada, ho intentaria, però no ho faria. A ras de sòl i des de fa 13 anys, quan el Mercat De Música Viva de Vic inunda la ciutat, al peu de la xemeneia surten uns bolets antimercats. El Sugar Il·legal Fest no té escenari, no té res més que ganes de música i germanor. La descripció de l'esdeveniment de Facebook comença amb 100% grups de gent ben parida i també acaba amb la mateixa frase. Després, el cartell, que és aquest mateix:

DIVENDRES 14 de Setembre:

Repeater (la roca karatepunk survivors)
We Can't Be Lovers (rock'n'roll de moure els malucs, SFG)
J.C. Orquestra (un amic de Sant Celoni fent versions dels quaranta)
Èric Fuentes & El Mal (hora punta en territori enemic)
FP (post-òpera d'estar per casa, LA PLANA)
Fail (Degollatruges-core, LA PLANA)DISSABTE 15

Turnstile (punkrock de llagrimeta, LA PLANA)
Tropical Iceland (crits i pell de Gallina, La PLANA)
Bullitt (poppunk, emo o com ni volgueu dir, SFG)
Steel Thunder (Crust Punk, LA PLANA)

+ Un parell de grups que confirmaran en breu.