27 d’ag. 2012

CLIPS IMPERDIBLES #57

  
El primer clip d'avui va sortir per casualitat, accidentalment, o si més no, això asseguren les seves creadores: Lexy Hulme i Celia Rowlson-Hall, de los Angeles. Elles ho anuncien com un trailer per la seva propera pel·lícula, cosa que sona bastant dubtosa quan veus el seu canal de vimeo, que podeu explorar aquí i comprovareu que les noies s'ho passen bé. En tot cas, el que han fet funciona perfectament com un videoclip i això no els hi treu ningú.


Bastant més professional, però no per això millor que l'anterior, és el clip que Philipp Kaessbohrer ha dirigit per a Get Well Soon. Un treball ple de referències a pel·lícules que podeu esbrinar prou fàcilment donant un cop d'ull al vídeo. En aquest cas, el resultat acaba funcionant tant com a videoclip com a curtmetratge i és que la cançó no comença fins al cap d'un parell de minuts ben bons i la narració és el que dirigeix la imatge. Suposo que aquest fet es deu a l'experiència com a cineasta del director, Kaessbohrer, qui ha dirigit uns quants curtmetratges i videoclips, participant i essent premiat en festivals com el Worldwide Short Film Festival de Toronto.

D'altra banda, la nova videocreació d'Efterklang neix a partir d'un viatge a Piramida, una mina abandonada ubicada a la localitat de Spitsbergen, a 1000km del Pol Nord. El viatge va servir al grup per tornar amb una gran quantitat de gravacions sonores que van servir per elaborar el seu nou àlbum. A més, amb les fotos que van fer i l'artwork del nou àlbum, Oodls (Jakob Steen & Christoffer Frandsen) van produir aquest vídeo.

1.The Generationals - “Yours Forever”(by Evan Savitt)


2. Get Well Soon - “Roland, I Feel You” (by Philipp Kaessbohrer)


3. Efterklang - “Hollow Mountain” (by Oodls)


4. Band Of Horses - “Knock Knock”


5. Washed Out - “A Dedication” (by Yoonha Park)