13 d’ag. 2012

CLIPS IMPERDIBLES #55

  
Antony and the Johsnons va composar la música per a l’obra teatral “Vida i mort de Marina Abramovic”, presentada a diversos teatres d’arreu del món i en la que hi va actuar Willem Dafoe i la mateixa performer, Abramovic. Després d’aquest treball conjunt, no sorprèn veure el nou clip per a Antony and the Johnsons que s’endevina com una discreta continuació del que la peça teatral va ser, en aquest cas dirigit per Nabil Elderkin. Una petita joia a l’abast de tothom.

Continuo i, una mica a l’estil de Quique Ramos, us faig saber que Martin de Turah és el millor del món. És el director del nou clip de Feist i qui també va dirigir grans treballs: “The Bad in Each Other”, també de Feist; “Lindisfarne” i “Limit To Your Love”, de James Blake; i “Give Us A Little Love”, de Fallulah. El vídeo que presenta aquesta vegada destaca per l’elegància en els blancs i negres ben tractats i la senzillesa. Res a veure amb el Feistodon que vèiem la setmana passada.

Parlant de blancs i negres cuidats, no us perdeu el vídeo de The Neighbourhood i assegureu-vos que el mireu fins el final!

1.Antony and the Johnsons - “Cut The World”
(by Nabil Elderkin)

2. Feist - “Anti-Pioneer” (by Martin de Turah)

Feist: Anti-Pioneer on Nowness.com.3. The Neighbourhood - “Female Robbery” (by Zack Sekuler)


4. Black Moth Super Rainbow - “Windshield Smasher” (by Bo Mirosseni)


5. Two Door Cinema Club - “Sleep Alone” (by AB/CD/CD)