6 d’ag. 2012

CLIPS IMPERDIBLES #54

  
Comencem la setmana amb un vídeo del grup rus de punk Pussy Riot i la seva reivindicativa acció a la catedral més gran de Moscú. A les performers se'ls vol imposar una pena de 7 anys de presó, considerada exagerada per a molts, fet que es demostra amb els missatges de suport que els han fet arribar diverses persones. Mireu el vídeo, que funciona perfectament com a clip musical, i opineu vosaltres mateixos i mateixes. Personalment, crec que una acció com aquesta és admirable.

D'altra banda, així com la setmana passada vèiem el joc de Chromatics, avui us proposo també un clip interactiu pel tema “A Conmotion”, que van produir Feist i Mastodon pel Record Store Day. El clip de Vice Cooler es presenta en forma de reproductor multimèdia que, mitjançant un control, et permet escollir si vols la cançó més a l'estil de Feist, o més al de Mastodon.

I en els altres tres clips d'avui tornem a la narrativa habitual dels clips que acostumem a posar en aquesta secció: ciència ficció i astronautes per a Opossom; un pla seqüència del tot dramàtic per a Norah Jones; i el nou clip de Passion Pit -que van a un ritme de gairebé un clip per setmana!- que podria formar part tranquil·lament d'alguna de les últimes pel·lícules de Woody Allen -classe alta i històries d'amor.

1.Pussy Riot - “Богородица, Путина прогони”


2. Feistodon - “A Commotion” (by Vice Cooler)


3. Opossom - “Getaway Tonight” (by Joel Kefali)


4. Norah Jones - “Miriam” (by Phil Andelman)


5. Passion Pit - “Constant Conversations” (by Dori Oskowitz)