13 d’ag. 2012

ARRIBA EL SANT FELIU FEST


Aquesta setmana té lloc, per fi, el Sant Feliu Fest i es compleix així la seva 13a edició. Aquest any, però, ho farà sota les plomes del Porta Ferrada. Tot i que el cartell fort és els dies 18 i 19, també hi haurà actuacions el dijous i el divendres. Fem, doncs, una posada a punt, un upgrade d'informació i ens anotem els horaris i ubicacions dels concerts.


Aquest dijous 16 d'agost tindrem dues bandes que recuperen el so emo dels noranta: Everyone Everywhere i Chalk Talk. La recent inaugurada sala TZVR serà la que doni el tret de sortida amb aquest showcase prefestival.
L'endemà, la mateixa sala ganxona ens proposa una pintada de mural. Serà a càrrec del bateria de grups com Kepone, Avail, etc., Ed Trash. L'acompanyarà una especial formació de l'Orquesta Del Caballo Ganador amb Fernando Junquera (Negro, Estrategia Lo Capto), Edi (Za!), Marcos Junquera (Betunizer), Daniel Descabello (Tarántula), Rafael Romero (Homenatges) i Pau Julia (Tárantula, exManos de topo). L'orquestra d'improvisació conduïda no estarà sola. Més tard, i en substitució dels Fucking Eagles, hi haurà els herois del metall del Montseny Moksha.

Com que ja hem parlat de la resta del cartell, anem directament als horaris:

Dissabte 18. Espai Port, 20€:

18h - Please Wait (post rock/emo, Sant Feliu)
19h - Daria (emo rock, França)
20h - La Habitación Roja (indie pop, València)
21h - Office Of Future Plans (post rock, USA)
22h - Seawed (pop rock, USA)
23h - Kepone (post rock, USA)
24h - Randy (punk rock, Suècia)

Preocupats per què fer després? No us preocupeu, de ben segur que, en acabar Randy, ningú se'n va a dormir, perquè hi haurà festa al Pandora, darrere la mítica Las Vegas, que obra a les 2h.

Diumenge 19

Rambla del Portalet, gratuït:

18h - Annabeth McNamara (folk, USA)

Sala TZVR, 8 €:

20h - The Waterparties (noise rock, Barcelona)
21h - Beach Beach (indie rock garatge, Mallorca/Barcelona)
23h - Jay Robbins (exJawbox, burning Airlines, et. USA)
00h - Moksha (metall, Montseny/Barcelona)

1 comentari:

Crusty ha dit...

Seaweed tocaran després de Kepone pel que em van dir la gent d'Atzavara...