2 de jul. 2012

NOVA AGENDA GN DE QUI TOCA


No sé si us haureu adonat que des de fa alguns dies a la dreta d'aquesta pàgina ha reaparegut l'agenda de concerts. Millor dit, ha aparegut, perquè aquesta és totalment nova. El web QuiToca.cat, que és una agenda en línia, ens ha fet aquest widget per tenir l'agenda de concerts sempre present.

I sabeu què? Tu, tot, tothom pot afegir-hi els concerts que vulgui per tal de fer l'agenda entre tots. Posa el concert dels teus grups preferits al Qui Toca i deixa que es vegin a Gent Normal.

Hi ha dues maneres de pujar els concerts al web: la primera, la més senzilla i apte per haters és fer-ho sense registrar-se. Entres a www.quitoca.cat, cliques l'enllaç "Afegeix un concert", omples els camps i ja està. Així de fàcil.

L'altre manera és fer-se'n usuari.

Quina diferència hi ha? Doncs que tots els concerts pujats anònimament hauran de passar pel filtre humà del web i tots els afegits amb un usuari registrat hi apareixeran directament.

Doneu-hi una volta. Podreu buscar els vostres grups preferits i veure els propers concerts que faran, editar-ne la informació i moltes coses més.

Nosaltres, no cal dir-ho, ja tenim usuari i ja estem pujant concerts. I tampoc cal dir-ho, però estem molt contents d'aquesta unió que suposa el widget de Qui Toca al web de Gent Normal