4 de jul. 2012

GUIA DE FESTIVALS D'ESTIU: JULIOL 2012


I seguim amb els festivals d'estiu! Aquí teniu la segona entrega que correspon als festis que tindran lloc arreu del territori català durant el mes de juliol. Hi ha alguns solapaments, així que us trobareu amb algun dilema. Amb quins festis us quedeu?

També podeu jugar, com nosaltres, a veure quins són els grups més repetits, quins són els grups que tot festival vol tenir al seu cartell d'enguany. Però, recordeu, aquí només hi ha els de juliol, els de juny ja els vàrem dir i els d'agost els direm d'aquí a unes setmanes.

Embassa't // 7 de juliol // SabadellAquesta és la quarta edició del festival que se celebra a la Bassa de Sant Oleguer de Sabadell. I què té de diferent aquest festi? Doncs que els menors de 12 anys hi poden entrar de franc acompanyats per un adult, perfecte per transmetre la passió per la música als més petits! Enguany hi podrem veure We are Standard, Maadraassoo, Gran Amant, Maria Coma, Pegasvs, Mishima, Thee Brandy Hips, Cut Your Hair.


Jarana Festival // 7 de juliol // Palma de MallorcaPer celebrar el primer aniversari del Jarana Club, què millor que una bona jarana. Amb aquesta intenció han ajuntat Beach Beach, Mujeres, Las Kellies, Jansky, Dj Coco, Ceremoney, Son & The Holy Gosts, Miquel Serra, Yousee Sixtysix, Watermelon Djs, Paula en la Playa, Levadop, Bikini Demons djs, Dj Miranda, i Niño Caracol Dj.


Lemon Day // 7 de juliol // CapelladesJa ho hem dit, però tornem-hi: cartell d'escàndol el d'aquest any a Capellades. Les ambulàncies ja estan avisades per atendre tota mena d'espasmes i convulsions en acabar el concert d'Aina, Betunizer i Lisabö. Per si fos poc, Ainara LeGardon, Marina Gallardo i Senior i el Cor Brutal completen el cartell per llançar-lo definitivament a l'espai. Una cita imperdible. I gratis, molt gratis.


Pròxims // 19 de juliol // BarcelonaEl festival Pròxims aquest any té tres cites i tres ubicacions. La primera de totes és el 19 de juliol al Poble Espanyol de Barcelona on actuaran Mishima, The New Raemon, Maika Makovski, La Iaia, Litoral i Els Surfing Sirles. L'entrada anticipada costa 20€ i a taquilla costarà 30€.


FEM (Festival d'Estiu del Maresme) // 13 i 14 de juliol // Arenys de MarAls jardins de darrere l'edifici Xifré tindrà lloc el primer FEM que, com ells mateixos diuen, "neix per convertir-se en un referent dins el panorama musical català". Pel preu de 12€ cada un dels dies o 20€ per l'abonament podem tenir el plaer de veure en directe Esperit!, Seward, Eric Fuentes, La Banda Municipal del Polo Norte, Albert Freixas, Dídac Rocher, Ix!, Anicet Lavodrama, Inspira, Raydibaum, Joan Colomo i els Amics del Bosc.


Montjuïc de Nit // 14 de juliol // BarcelonaEl festival que l'Ajuntament de Barcelona ens regala organitza munta. El festival que se celebra a Montjuïc i que està comissariat per alguns dels festivals que se celebren a la ciutat torna per, suposem, demostrar que no es pot fer pitjor que en les anteriors edicions, i dins del cartell insuls podem rescatar un grapat de grups com ara Hurricäde, Dulce Pájara de Juventud, Manos de Topo, Pegasvs, Guillamino o Esperit! entre d'altres.


Faraday Major // 23 de juliol // Vilanova i la GeltrúSi heu fet curt amb el Faraday usual, teniu aquesta segona entrega del festival del Garraf que aquest any comptarà amb la presència d'Els Amics de les Arts, Mishima, Oliva Trencada, Beach Beach i Línia Maginot. I tot per 15€ anticipada o 20€ a taquilla.


Palmfest // 26, 27 i 28 de juliol // L'Hospitalet de l'Infant, TarragonaEl Palmfest està creixent de forma modèlica, i aquest any té un cartell tan a l'alçada com les reduccions del preu de l'abonament pels desocupats o pels menors de 22 anys. El cartell, que és el més important, el confeccionen The Wedding Present, Russian Red, Wolfgang Flür (de Kraftwerk), We Are Standard, Klaus&Kinski, Bigott, Litoral, Pegasvs, Capsula, The Last Dandies, The Suicide Of The Western Culture, Albert Jordà, Doble Pletina, The Marzipan Man, Yall, Espaldamaceta, Grushenka, Stand Up Against Heart Crime, Ocellot, Las Ruinas, The Free Fall Band, Pull My Strings, Islandia Nunca Quema, bRUNA, Djohnston, Maadraassoo i Wooky.

4 comentaris:

Carles Bosch ha dit...

i l'(A)phònica de Banyoles? Aquest any porten Mishima, Manos de Topo, Quimi Portet, New Raemon, Paul Fuster, Beardyman, Las Migas, etc.

Lîtus ha dit...

I el Petit Burg Festival! Maria Coma, Inspira, Refree, Joan Colomo, Ferran Palau, i Anímic. Els dies 20 i 21 a La caseta de la Coma de Burg al Pallars Sovirà. http://www.lampli.com/pbf2012/

Lluís Huedo ha dit...

Ei!
Que veig que no ho hem dit per enlloc, però aquest son els nostres festivals destacats pel juliol, no tots els que hi ha…

Anònim ha dit...

No hi ha cap festival de Lleida, tenim el paupaterres amb 15 anys d historia, un festival maquíssima i el mes gran de ponent.