20 de jul. 2012

GUIA DE FESTIVALS D'ESTIU: AGOST 2012


Tercera i última entrega d'aquest suculent especial on repassem els festivals més destacats d'aquest estiu del 2012.
Aquest any serà recordat per la crisi, us proposem un seguit de festivals on es vendrà alcohol perquè oblideu per unes hores la cara d'en Rajoy i, amb una mica de sort, la ressaca us ho faci veure tot d'una altra manera, així després hi ha més ganes de manifestar-se. En fi, tot i no ser manifestacions a aquests festivals, també els augurem un bon grapat de gent saltant i cantant de cara als responsables. Això sí, amb tornades i coros de les cançons i no proclames enderrocadores.


Interludi // 3 d'agost // CalongeEl cartell del festival Interludi de Calonge té més dates i més artistes, però només ens quedarem amb aquesta jornada. L'anomenada Jornada de Pop serà al castell de Calonge on, en aquest magnífic entorn i per 12€, podrem veure Joan Colomo i Maria Coma a partir de les 23h. Un entorn, una població i uns artistes que converteixen aquest esdeveniment en un caramel.


Pròxims // 4 i 17 d'agost // Begur-Sant Feliu de GuíxolsA l'agost hi ha les altres dues dates que faltaven del festival Pròxims. El 4 d'agost, a les escoles velles de Begur, podrem veure-hi Joan Colomo, Estúpida Erikah i Manos de Topo. I el 17 d'agost (el dia abans del Sant Feliu Fest) dins el Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols podrem veure-hi Antònia Font, Maika Makovski, Mazoni i l'Enric Montefusco (d'Standstill) en acústic. Per si no fos suficient la broma, el festival de l'Atzavara se celebrarà al mateix lloc. Ambdues jornades tenen el mateix preu, 10€ anticipada o 15€ a taquilla.


Sant Feliu Fest // 18 i 19 d'agost // Sant Feliu de GuíxolsHi ha cartells de festival que donen igual. Al festival s'hi va al que s'hi va. Doncs amb el ganxo, semblant. El cartell és el més important, però dóna absolutament igual quin nom hi apareix perquè un sap que la qualitat està garantida, tant com la germanor o les hamburgueses veganes. El cartell d'aquest retorn d'un dels festivals amb més història del nostre país és: Annabeth McNamara, Beach Beach, Daria, The Fucking Eagles, La Habitación Roja, J. Robbins plays Jawbox/Burning Airlines, Kepone, Office Of Future Plans, Please Wait, Randy, Seaweed, The Watterparties.


Festigàbal // 19, 20, 21 d'agost // Festes de Gràcia, BarcelonaEl Festigàbal torna a la plaça Rovira demostrant un molt bon estat de forma. El festival que el bar de Gràcia ofereix a la vila està format per: Quimi Portet , Aliment, Reggae per xics, Salvaje Montoya, J.Robbins, Beach Beach, Astrio, Tarántula i Pascal Comelade.


Fora Muralla // 30 agost i 1 setembre // VicSegon any del Foramuralla de Vic, aquest any tirant la casa per la finestra i programant, a un lloc tan envejable com Mas Bigues, Nacho Umbert, Paul Fuster, Joana Serrat, Antònia Font, Hyperpotamus, Mates Mates, La iaia, Bigott, Mishima i SanJays a més a més de Sílvia Pérez Cruz el dia 8 de setembre al teatre l'Atlàntida.Foto portada extreta del magnífic blog/diari de Muzikalia sobre el Sant Feliu Fest del 2009