11 de jul. 2012

FORAMURALLA 2012


Fa escassos minuts ha acabat la roda de premsa del Foramuralla d'aquest any, on han presentat el cartell que durant els dies 31 d'agost i 1 de setembre omplirà Vic.
Osona està de moda, no ho negarem. El Sugar Il·legal i l'Hoteler estan per caure, però abans del M. M. V. V.  tenim una parada: el Foramuralla, on hi participaran grups com ara Mishima, Mates Mates o Antònia Font.

Tot i conservar el nom, el Foramuralla, en la seva necessitat de créixer, s'ha vist obligat a canviar d'ubicació i ha deixat estar el magnífic escenari de fora de la Jazz Cava per passar al recinte del Mas Bigues, que, segons l'organització, és un espai verd i còmode als afores de la ciutat, un espai idíl!lic perquè el públic assistent tingui les màximes facilitats i comoditats per veure els concerts en les millors condicions. Coneixent Vic, no ho posarem en dubte.

Divendres 31 d’agost:
Nacho Umbert
Paul Fuster
Joana Serrat
Antònia Font


Dissabte 1 de setembre:
Hyperpotamus
Mates Mates
La iaia
Bigott
Mishima
SanJays


Pensava a parlar una mica de cada grup, però, realment cal? Vull dir, els noms parlen per sí sols. Si voleu més informació dels grups, cliqueu a les etiquetes de sota del post.

A més a més, el següent dissabte, dia 8 de setembre, i com si fos un bonus track, Sílvia Pérez Cruz també hi tocarà, però no al Mas Bigues, per a ella han reservat l'Atlàntida, perquè la seva excepcional veu es pugui percebre amb totes les textures.

Dins l'apartat d'info pràctica, falta dir els preus. Seran 35€ l'abonament dels dos dies dins el Mas Bigues o 20€ cada un d'ells i 30€ per veure el concert de la Sílvia Pérez Cruz a l'Atlàntida.

Foramuralla 2012