9 de jul. 2012

CLIPS PERDIBLES #05

  
Fa un parell de setmanes va ser el primer aniversari de la secció dels Clips Imperdibles. En un any només hi ha hagut dos dilluns en què aquesta secció hagi faltat. És per això que avui, tot aprofitant que estem en el post #50, ho celebrarem com Déu mana: amb una bona dosi de clips perdibles.

Val a dir que m'he estat una bona estona pensant si era correcte o no posar el clip que Device van presentar per al tema "Larele", de Meneo, entre els perdibles d'avui. Al final he optat per fer-ho, però explicant la història que hi ha al darrere d'aquest treball. Resulta que el 2010, Meneo va començar a treballar amb Martín Inda, qui inicialment havia de ser el director d'aquest clip i, de fet, va gravar unes quantes imatges. Per desgràcia, Martín va morir de càncer i no va poder acabar el vídeo. Un any més tard, Meneo es va posar en contacte amb Device perquè volia que dirigissin el videoclip i, aquests, intentant seguir en la línia que Martín havia començat a traçar, van acabar el que ell havia iniciat. El resultat és un clip del tot bizarro i amb cromes d'aquells que molen tant. I perquè és així, fet amb tota la intenció del món, penso que aquest clip és dels que dóna la volta i, més que cap altre, es mereix estar entre els perdibles.

Passant al segon clip d'avui, fem un salt cap a Rússia per veure tres noies dins un cotxe. Reconec que el poso només per tenir una excusa i poder dir-vos que, si feu clic aquí, us podreu fixar en com es pot arribar a canviar el sentit de les coses només amb tres o quatre detalls.
I ja per acabar, Kreayshawn, una rapera que deu tenir algun trauma amb allò que l'esmorzar és l'àpat més important del dia.

1. Meneo - “Larele” (by Martín Inda i Nyco Dyszel)


2. Serebro - “Mama Lover”


3. Kreayshawn - “Breakfast”

1 comentari:

Anònim ha dit...

El de Serebro un clip "perdible"? Au, toca! Els pits i les cuixes de les russes són un must com una casa de pagès.