23 de jul. 2012

CLIPS IMPERDIBLES #52

  
A finals d'aquesta setmana comença l'entreteniment per excel·lència de l'estiu: els Jocs Olímpics. Si en aquest article, en Christian ens posava al dia sobre les tecnologies d'aquest esdeveniment, avui per no ser menys us porto un parell de clips de temàtica esportiva. D'una banda, trobareu el videoclip per a Juveniles, en el qual veiem l'entrenament d'unes gimnastes en un espai d'aparença grisa i una mica precària, que doten l'ambient d'un drama accentuat per l'actitud de l'entrenador. D'altra banda, el nou treball de CANADA per al tema “New Lands", de Justice, que se situa en escenaris futuristes on es juga un partit que acaba resultant accidentat. Remarcar d'aquest la gran quantitat de gent catalana que ha treballat en la elaboració del clip, cosa que sempre fa il·lusió.

Canviem de tema en el tercer clip, estrenat la setmana passada via venuspluton!, i rodat en una fira dels suburbis de Madrid en la qual no s'hi troba gaire gent. L'actitud de la protagonista s'endevina curiosa alhora que amb un sentiment discret de sospita que fan més notable plans com el del minut 1 13s o l'última escena en la qual apareix un pallasso més amenaçador que graciós. Encara que crec que no era la voluntat de l'equip que va realitzar el clip, aquest aconsegueix fer-nos dubtar de si la protagonista s'ho està passant bé o en realitat està morta de por.

I en els dos últims llocs, podreu veure el divertit clip de Passion Pit, en què també es barregen realitat i ficció en aquest cas, però, en el seriós espai que suposa una galeria d'art; i el nou treball per a Sigur Ros i aquest estrany, alhora que interessant, experiment que estan fent de films experimentals. No dubteu a donar un cop d'ull aquí per veure'n les altres produccions, portades a terme per altres realitzadors.

1. Juveniles - “Through The Night” (by Edward Housden)


2. Justice - “New Lands” (by CANADA)


3. Nicolá Cruz y Gorka Molero - “Say It Out Loud” (by Andrés Cornejo)


4. Passion Pit - “I'll Be Alright” (by Greg Barth)


5. Sigur Ros - “Ég anda” (by Ramin Bahrani)