10 de jul. 2012

CANÇÓ D'AVANÇAMENT PEL TERCER DISC DE TOM HAGAN


En Tom Hagan va a pel tercer disc! Un dels cantautors més estimats de la casa i un dels més inclassificables ja té gravat l'àlbum que tancarà la trilogia començada ara fa dos anys (i discs), i mentre té el seu Verkami a ple rendiment nosaltres avancem en exclusiva la primera cançó i el seu nou web.

El saltenc que ens va enganyar durant unes hores fent-se passar per fuster d'Irlanda torna amb un disc al seu estil: vuit cançons precioses (suposem, clar), estils múltiples com fins ara i idiomes a boleo (ho diu al seu Verkami). Entra i assabenta't de com guanyar una abraçada d'en Tom o un vermut fet al seu Salt natal.

El primer disc d'en Hagan es va colar entre els nostres preferits del 2010, pel segon vam regalar dues entrades per la presentació, i amb el tercer, a part de les cerveses que ja ens deu, ens regala una cançó avançament del seu proper treball, "Me & Claudia"."Me & Claudia" és una cançó amb la seva banda ja madura, una cançó pop amb els paràmetres ben marcats, amb la idea clara. Senzilla, sense intentar inventar el pa amb vi i sucre, i sense anar-se'n de mare. Precisament això és el que la fa bona, aquesta estranya normalitat i suavitat, aquesta quotidianitat de hit encobert que ben aviat s'enganxa a la closca.

A tot això, també s'ha de sumar l'anunci del seu nou web.

Si algú es pregunta perquè us intento convèncer és perquè encara no ha vist els avis d'en Tom Hagan promocionant-lo. Mireu-ho i veureu com també el voldreu promocionar vosaltres:Aquest nou disc, del qual no en sabem ni el títol (podem intuir que serà "Carlitos algo"), està en ple procés de Crowdfunding. Tom Hagan ja té llest el que serà el disc, la música, però necessita l'ajuda del micromecenatge per sufragar els costos del disseny i l'edició de còpies. Per això ofereix diferents franges econòmiques per subvencionar-lo. Entre els "regals" que ofereix, podem trobar coses ben curioses, com ara una abraçada de l'artista a un concert o un concert amb vermut a casa del desembutxacador.