14 de juny 2012

VOLS UNA ENTRADA DOBLE PER LA NIT DELS TRIBUTS?Dissabte es liarà una de grossa a l'Apolo 2 perquè torna la nit dels tributs! Una cita on diferents artistes i grups ofereixen divertides versions de clàssics d'ara i sempre com si estiguèssin 'Lluvia de Estrellas'. Fins i tot es va fer un truc a Bertin Osborne perquè vingués a presentar-ho, però aquella nit tenia un altre compromís!

En aquesta ocasió Joan Colomo interpretarà cançons de Los 40 principales, Soweto seran The Skatalites, Las Ruinas es marcaran uns temes de Paralisis Permanente, Arponera seran Talking Heads i The Free Fall Band per una nit es convertiran en Jonathan Richman and the Modern Lovers.

No us voleu perdre aquesta cita desenfrenada? Doncs només cal que ens envieu un mail responent a la pregunta que us plantegem a som@gentnormal.com.

Quina cançó que podria sonar a Los 40 principales us agrada més?

Sortejarem 5 entrades dobles entre tots aquells que ens envieu un mail. Demà a aquesta mateixa hora ens posarem en contacte amb els guanyadors.

Sort i moltes gràcies per participar!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Segur que l'Huedo ja té la seva. I també els seus col·labadors. Potser les cinc entrades dobles. A no, que és un sorteig... Innocents. Al final resultarà que no és tonto creant un bloc així. A veure si pagues una entrada!!

Quique ha dit...

Ets molt burro anònim, al Huedo no li cal: amb el carnet del primavera sound és gratis. Fes un cop d'ull al que dius abansde tirar-te a la yugular de ningú, tanoca